Tjenixen, nattens dubbel spel hittade hem fint där båda lagen gjorde 2 mål vardera sen vann Panthers på förlängningen då C.Verhaeghe sätter pucken i kassen i förlängningen så där vann vi 1.86x pengarna.

I natt lirar Edmonton sin andra match i denna bäst av 7 serie mot LA Kings, och från första mötet så var det en riktig målrik batalj där det blev totalt 11 mål och 7st utav dom gjorde hemmalaget och man hade första matchen i hamn, slutresultat 7-4. Och där var det många som briljerade i Oilers tröjan, men kaptenen McDavid stod för hela 5st assister, Z.Hyman stod för en hattrick + 1 assist och backen E.Bouchard står för 4st assister så det var galen match att kolla på.

Försa perioden så dominerade Oilers med 2st mål och mycket puck på mål, men de var inte förens i 2:a och 3:e period som Kings bestämde sig för att försöka komma upp på samma växel som hemma laget och där då börja man få fler puckar på mål men fortfarande så är det hemma laget som utökar ledningen till 4-0 i 2:a period innan Kings reducerar till 4-2 innan slutet på 2:a period. Sen i sista period så är det återigen hemma laget som öppnar sista perioden med att göra 2st powerplay mål inom loppet på 5 minuter, men i slutet på sista period så lyckas borta laget sätta 2 puckar i nät bakom Skinner inom loppet på 2 minuter och det är ca 1 minut kvar att spela, men sen kommer W.Foegele och avslutar matchen med att sätta pucken i tom kasse!

Edmonton menar allvar här och nu, kollar man från inledningen på säsongen så hade dom en mardrömsstart och det var många som trodde att Oilers ej skulle nå slutspelet men sedan tog man den där fina vinst formen på 16 raka, och det var tack vare den formen som man hittade poängen som behövdes för att komma in i slutspelsplats och där avsluta man komfortabelt med 104st poäng.

Borta laget kommer ha mycket att tänka på efter det senaste mötet, dom måste hitta ett sätta att kunna stänga Oilers på och jag tror inte att dom kommer att lyckats i andra matchen då Edmonton som sagt visar vart skåpet ska stå. Jag kommer dock ej spela på 1×2 marknaden för att det är slutspelet och allt kan hända, så därför vänder jag mig till spelarmarknaden där jag hittar Zach Hyman att få 4st skott på mål till hela 2.10x pengarna hos Unibet.

När Z.Hyman drog en hattrick senaste matchen plus en assist så är han riktigt laddad, och han avsluta förra matchen med hela 9st skott på mål, så jag tror INTE att kan kommer lägga sig på lat sidan i natt inför match 2 när det är sista matchen innan man ska bege sig till Los Angeles för match 3 & 4. Så här är det som sagt full fart framåt för hemma laget och jag tror att Hyman kommer få många puckar utav bl.a McDavid och Bouchard i boxen.

för och nackdelar:
✅ Z.Hyman fick iväg 9st skott på mål senaste matchen
✅ Z.Hyman är glödhet nu efter senaste matchen med 3st mål och 1 assist
✅ Oilers måste gasa för att ta 2 raka innan man åker till Los Angeles
✅ Oilers ligger i snitt på 33.8 skott på mål /match vilket placerar dom på 1:a plats i ligan denna säsong på flest skott på mål /match