Ja i natt drog vi in 5:e raka där oddset landa på 2.72x vilket känns otroligt bra. I natt tänkte jag försöka plocka 6e raka mellan Edmonton – LA Kings. Matchen kommer spelas 04:00 i natt i Rogers Place, Edmonton där LA Kings kommer att gästa. Det är två väldigt offensiva lag som ska göra upp om vem som ska ta hem vinsten och istället för att spela 1×2 i denna match så kommer jag att testa på ett lag spel nämligen Edmonton över 33.5 skott på mål inkl förlängning som ger 1.90x odds och hittas hos Unibet.

Edmonton kommer in i nattens match med en 4 dagars vila där jag tror att dom kommer gå fullt ös framåt eftersom dom har spelat 4st matcher på borta is mot bland de bästa lagen som Östra sidan har att erbjuda. Edmonton snittar 32 skott framåt /match och spelet jag kommer testa kräver två skott extra vilket känns helt okej med tanke på att dom är åter på hemma is plus 4 dagars vila och vill börja ta poäng inför fansen plus att vinst i ordinarie tid här resulterar i en delad 2:a plats i Pacific Div med just LA Kings fast Kings har 1 match mer spelad.

Gästerna LA Kings kommer in i nattens match med 4 vinster och 1 förlust senaste 5 matcherna, senast förlorade dom borta 6-5 mot Calgary. Men här har dom spelat mot sämre lag som bl.a Detroit ,Minnesota och Blackhawks och därav tror jag inte att Kings kommer att vara med i början på farten som McDavid kommer att bestämma. Gästerna har ändå gjort det bra trots motstånd då dom snittar 3.4 mål framåt /match, vilket visar att dom också har möjligheten till att näta i natt i Edmonton och därav kör jag ej 1×2 och istället ett lag spel som jag nämnde tidigare.

för och nackdelar:
✅ Edmonton har hemma is igen efter 4 matcher på bortaplan
✅ Edmonton kommer in med 4 dagars vila
✅ LA Kings har spelat mot sämre lag och kan vara oberedd på matchtempo
✅ Edmonton har grymt PP och det kan resultera i ett flertal skott
❌ Mycket giveaways hos Edmonton

Spel: Edmonton över 33.5 skott på mål inkl förlängning
Odds: 1.90x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Torsdag 04:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till