I natt inkasserade vi 3:e raka Maxbettet, känns otroligt skönt att ha 3/3 möjliga vinster när de kommer till Maxbet. I natt siktar jag in på ett spel med stor potential mellan lagen Edmonton – Columbus.

Mitt kära Edmonton Oilers är glödheta just nu, dom har nämligen vunnit 6 raka matcher och då har det även vart mot rätt så bra motstånd – Tampa Bay, Vegas samt Seattle. Under dessa 6 matcher så har kaptenen Connor McDavid skrapat ihop hela 11 poäng, varav 7st av dom är mål och resterande assist. Det är ingen tvekan att Oilers har vad som krävs för att sätta Columbus på pottan i natt när man har 25-11 i målskillnad efter de 5 senaste matcherna, det visar bara hur bra det går för Oilers just nu. Och med dessa 6 raka vinster så ligger man nu på 6:e plats i den Västra konferensen, dessutom så har dom gjort flest mål i Pacific Diviston när totalt antal mål slutar på 178. Med den slutsiffran så visar det även att man ligger på 2:a plats i hela NHL just nu med flest mål gjorda.

Powerplay för Edmonton visar ”samma som vanligt” där är man bäst denna säsong då man har 29.2 i net% när man har numerärt överläge. Den senaste månaden har Edmonton även sett rätt skaplig ut i den defensiva delen då dom enbart släppt in 39st mål i dom 15 senaste matcherna (1 månad) och då visar det sig att man släppt in i snitt 2.6 mål /match, helt klar förbättring.

Gästerna däremot har inte någon form över huvud taget då man bara vunnit 3/10 senaste matcherna man har spelat, dom är rankad 3:a i NHL just nu på flest antal mål mot sig /match vilket visar 3.89. På borta is är man inte alls något vidare då man enbart lyckats vinna 3 utav 17 möjliga, så dom första vinsterna på borta is har då kommit i de senaste 10 matcherna som jag nämnde ovan. Det finns inte alls lika bra offensiv som hemma laget, och jag förväntar mig inget annat än att Edmonton kommer att fortsätta köra sitt race och skicka iväg Columbus med ytterligare en förlust. Men eftersom att bolagen delar mina tanker kring detta så är oddset inget jag är intresserad utav på vinst vägen så därför kommer jag att lira på att de blir över 2 mål i 1:a period (asian) till 2.02x i odds som hittas återigen hos Unibet.

Det som är värt att notera inför detta spel är att det har blivit minst 2 mål i 1:a period i 8/10 senaste för Edmonton, så jag känner att det är bra odds att gå miste om.

för och nackdelar:
✅ Edmonton har 6 raka vinster
✅ Edmonton har gjort minst 4 mål framåt i de 6 senaste
✅ Columbus är det sämsta laget i NHL just nu med endast 31p på 47 matcher
✅ Edmonton har galen offensiv, och dessutom så är man fortfarande bäst denna säsong när det kommer till Powerplay
✅ Edmonton kommer med 3 dagars vila till matchen
❌ Många blockerade skott i 1:a period
❌ Få antal utvisningar i 1:a period

Spel: Över 2 mål (asian) i 1:a period
Odds: 2.02x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Torsdag 03:30
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till