Både Champions League och Handbollsligan på menyn och jag hittar spelvärde i en dubbel till oddset 2.32 och 3 units spelas hos ComeOn på matcherna Ystad-Helsingborg och Flensburg-Brest. Häng med på tankarna!

Ystad-Helsingborg

Ystad har hittat ett gott flow i spelet och har nu 8 segrar på de 10 senaste fighterna liga och europaspel inkluderat. I helgen som gick så spelade de dubbelmöte mot litauiska Sviesia hemma i Ystad. Båda matcherna spelades i Ystad för att skåningarna hade behövt sitta i karantän i 2 veckor om de tvingats resa till bortamötet. 2 målrika matcher där det aldrig egentligen var något snack om saken att Ystad skulle ta sig vidare. I ligan har man chansen att ta sig upp i serieledning vid seger här. Ystads bredd i truppen kommer bära långt den här säsongen. 296 gjorda mål den här säsongen än så länge men vi hittar lagets bästa målskytt Hallbäck först på 21:a plats i skytteligan. Laget fördelar ansvaret på flera skickliga avslutare, Kim Andersson, Balstad, Andersson x 2, Svensson och Ronau för att nämna några.

Helsingborg då? Ett oerhört odisciplinerat lag som kan ösa in mål en halvlek för att sen totalkollapsa. Senaste exemplet på det är hemmamatchen mot Hallby där man gör 19 mål i första halvlek och har en 6 målsledning. Därefter håller man på att tappa alla poäng då man endast gör 8 mål i andra och mängden tekniska fel och missade avslut går knappt att räkna. Helsingborg är snällt uttryck ett dåligt handbollslag och ingen blir förvånad om de åker rakt ut den här säsongen. Om jag skulle lyfta något positivt så är det Emil Hansson som är riktigt snabb i kontringspelet men för övrigt inget värt att skriva hem om.

Speltips: Ystad ö 30.5 mål

Flensburg-Brest

Flensburg är spelsugna då deras 2 senaste ligamatcher har ställts in och dagens motstånd ska inte bli något annat än en enkel seger. Flensburgs lag är fullt av världsstjärnor. Gottfridsson, Magnus Rød, Semper, Mads Mensah, Johannesen, Svan, Wanne mfl. I mål varvar Flensburg Buric och Bergerud som båda är fantastiska keepers. Än så länge i CL spelet så har Flensburg 5 poäng på 8 matcher och vid seger idag går man upp i topp i tabellen.

Brest har 3 segrar på 5 spelade matcher, dessa 3 segrar har man tagit på hemmaplan. Matchen mot Porto borta förlorade man med 2 bollar och mot Kielce förlorade man med 7. Brest tar en otroligt imponerande seger hemma mot PSG i en galen match som slutade 32-31. Det är just på hemmaplan vitryssarna är riktigt starka. Spelare att ha koll på är Marko Panic och Mikita Valupial.

Speltips: Flensburg -2.5

Speltips

Spelen blir alltså Ystad över 30.5 mål och Flensburg -3.5. Oddset 2.32 hos ComeOn får 3 units. Argument följer.

✅ Ystad har hittat riktigt fin form och har på de senaste 3 ligamatcherna ett snitt på 33.6 gjorda mål/match.

✅ Helsingborg är ligans sämsta bortalag och snittar 32.5 insläppta mål/bortamatch.

✅ Förra säsongen vann Ystad detta möte med 36-28.

✅ Flensburg utklassar Brest på alla positioner på plan.

✅ Flensburg och Brest har mötts 6 gånger historiskt och Flensburg har vunnit alla möten. Senaste mötet vann de med 30-20.

✅ Buric och Bergerud är fantastiska keepers.

❌ Andersson i Helsingborgs mål kan blixtra till stundtals.

❌ Underskattning från Flensburg.

Speltips: Flensburg -2.5 & Ystad över 30.5

Odds: 2.32

Insats: 3 units

Spelbolag: ComeOn

Liga: Handbollsligan och Champions League

Avkast: 18/11 19.00

Hämta ComeOns bonus här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till