Marginalerna har inte alls varit med oss det senaste men nu gäller det att vara konsekvent och försöka hitta tillbaka till dom gröna tecknen. Jag vet ju att analysen har varit rätt i dom flesta bommade rekar så därför ska inte allt för mkt ändras helt än. Vi tar oss nu vidare till Söndagens NFL kväll. Här har vi ett odds på 1.71 och jag investerar 5 Units. Häng med!

Miami Dolphins

Dolphins har 2 – 3 men kommer från en mkt imponerande seger senast mot San Francisco 49ers. Man totalt mosade ett skadedrabbat 49ers och utnyttjade varenda svag punkt motståndarna hade. Ryan Fitzpatrick är en ålderman men spelar som om han vore ny i ligan. Hänsynslös mot sig själv i sina rusher och han kastar bollen med finess och stil som om han aldrig kastat en interception i sitt liv. Problemet med “FitzMagic” är dock han han dalar är allt för djupa för att anse honom som en av dom bästa i ligan men just nu spelar han på sin absoluta topp. Dolphins får också tillbaka en hel DeVante Parker. Han var förvisso tillbaka senast men då matchades han sparsamt men gjorde ändå 1 Touchdown. Man har fått i ordning på sin Tight End Mike Gesicki som gör det otroligt bra just nu och man har många värdiga receivers som kan fånga boll. Miami har flygit under radarn men HC Brian Flores har fått ihop det riktigt bra och Miami är helt klart ett lag att ha koll på i kommande draft där man besitter en hel hög med topp draft picks.

New York Jets

Jets har osmickrande 0 – 5 och man hade nog kunnat klistra in en brinnande container här för att bäst symbolisera hur det går. Hur försöker man vända på det då? Jo, Man kickar sin startin RB le´veon Bell.. Nu har han skrivit på för Super Bowl mästarna Kansas City Chiefs så han klagar nog inte. Men ja, Adam Gaze´s mannar har det svårt precis över allt på planen och inte ens unge Sam Darnold sitter säker längre. Man försvarar sig fruktansvärt dåligt på både marken och i luften och man är utan tvekan ett av ligans värsta lag. Nu möter man ett lag som har en riktigt stark Passrush och nytänt självförtroende i försvaret. Nu handlar det om att spela av den här säsongen utan att skämma ut sig för mkt och göra bra ifrån sig i draften.

Spelet

Miami var inte ett lag jag trodde på förhand skulle spela så bra som dom gör. Nu är man ett lag med stor medvind och då måste man rida på det. Möter man Jets så lär vindarna i ryggen inte avta. Att Dolphins vinner med hcp -7.5 @1.71 Bör vara dom enklaste pengarna att hämta på länge men det ska spelas en match och spelar inte Miami samma fina fotboll kan det givetvis bli svårt men tror som sagt inte att något har förändrats med varken Dolphins eller Jets. Jag investerar 5 Units hos Unibet!

✅ Miami spelar otroligt fin fotboll för dagen och man gör otroligt mkt poäng!

✅ Ryan Fitzpatrick spelar som en riktig elitqb och hittar sina receivers med prefekt precision!

✅ Miami är ett av dom mest offensiva lagen just nu och man gör väldigt mkt poäng!

❌ Jets har varit så otroligt dåliga i 5 matcher så att ett bra resultat borde vara dags.

Speltips: Dolphins vinner -7.5 hcp
Odds: 1.71
SpelbolagUnibet
Spelstopp: 18/10 22.00
Liga: NFL
Insats: 5 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till