CL och 1.75 spelas med 3 units hos BET365 till oddset 1.75.

Dinamo

Dinamo tog sig till åttondel utan några egentliga problem och trots att svårighetsgraden jämfört med gruppspelet nu höjs så kommer Dinamo inte behöver skämmas för sin närvaro. Med spanska influenser på bänken så ser vi ett handbollslag som verkligen gasar från start. Truppen är inte heller på något sätt något att skratta bort och fortsätter utvecklingen av laget (ekonomiskt) så kommer de inom ett par år så kan de på allvar vara med och hota de större klubbarna i Europa! Det är första gången Dinamo kvalificerar sig för slutspelet i CL och de kommer att ha ett massivt stöd från hemmapubliken! Truppen har några riktigt fina namn, Alex Pasqual, Kasparek, Sorhaindo, Silva och såklart Akimenko som med sina 70 mål är på topp 5 målskyttar i turneringen. Fem senaste matcher följer.

Kiel

Kiel är ett fantastiskt handbollslag och kommer med största sannolikhet vara de som går vidare från detta dubbelmötet. En stark trupp med världsspelare på varje position. Något förvånande så blev Kiel bara 4 i gruppen med lag som Nantes framför sig i gruppen. Man är också ”bara” 3:a i Bundesliga och min analys kring detta är att det nya lagbygget behöver tid för att komma samman och hitta varandra mer naturligt än vad vi sett den här säsongen. Men som sagt kvalitet i laget finns det ordentligt av! Eric Johansson, Zarabec, Duvnjak, Ekberg mfl är världsklass! Fem senaste matcher följer.

Speltips

Med ett galet stöd i ryggen från publiken så kommer Dinamo att gasa från start och trots ett riktigt starkt försvar och keepers hos Kiel så ser jag inte att Dinamo inte ska lösa 29 mål på hemmaplan.

✅ Dinamo snittar 29.7 gjorda mål/match i CL.

✅ Dinamo snittar 29.85 gjorda mål/hemmamatch i CL.

✅ Dinamo kommer att ha ett galet stöd från läktaren.

✅ Kiel snittar 31.42 insläppta mål/CL match.

✅ Kiel snittar 32.85 insläppta mål på bortaplan.

❌ Kiel är på pappret ett bra mycket starkare lag än Dinamo.

Speltips: Dinamo ö 28.5 mål

Odds: 1.75

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 22/3 klockan 18:45

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till