Torsdagens speltips kommer från fotbolls EM och det är våra danska grannar som ska möta förhandsfavoriten England denna kväll.
England blir klara favoriter enligt oddset och det kan jag väl köpa. Dock såg premiären mot Serbien väldigt stel ut och efter Bellinghams 0-1 nick så hände inte alltför mkt mera.
Läste jag inte fel så va den matchen den chansfattigaste EM-matchen någonsin ! Nu tror jag ändå att laget växer efter den kritik man fick med all rätt.
Truppen är fylld av offensiva stjärnor och nu har de en match tillsammans innanför rocken och nu möter man även ett lag som måste gå framåt vilket skapar mer ytor att operera på för England i kontringsspelet.
Danmark inledde EM mot Slovenien, på pappret skulle man springa hem den matchen och det såg bra ut efter 17 min när Ericsen skickade in 0-1 medans Danmark fortsatte dominera.
I andra halvlek tog dock Slovenien stora kliv framåt och i en 10min period av intensiv press fick man in 1-1 målet som till slut blev slutresultatet och även gör att Danmark blir mer pressat i de resterande 2st matcherna.
Jag tror det blir England som rullar boll och dominerar matchbilden, sedan hoppas jag Danmark pressar högt och kommer gå bort sig vilket skapar bollar på djupet för England och således kommer de till bättre chanser än sist.
Danmark är absolut inget dåligt lag men de har inget med guldstriden att göra, England som är förhandsfavoriter måste vinna såna här typer av matcher annars kommer de aldrig rå på bättre motstånd längre fram.
Bellingham blev matchhjälte i premiären och kommer garanterat komma med ännu bättre självförtroende till denna match. Engelska laget är fyllt av spelare för danska försvaret att hålla koll på så det blir ingen extra bevakning på Bellingham.
Jag är övertygad om att Bellingham kommer få ett par fina skottlägen och jag tycker spelbolagen va väldigt givmilda när man får 2.07x på att han ska skjuta ö0.5 skott på mål !

För och Nackdelar:
✅ England kommer spela bättre nu när de har en match tillsammans.
✅ Bellingham är en av världens bästa offensiva spelare och blev matchhjälte i premiären med sitt 1-0 mål.
✅ Bellingham har snittat 1.36 skott på mål i LaLiga denna säsong och 1.98 avslut per match.
✅ Danmark tappade segern till 1-1 mot Slovenien och måste gå för att ta poäng här och kommer då blåtta sig bakåt.
✅ Danmark va klara favoriter mot Slovenien men släppte ändå till 11 avslut mot eget mål.
❌ Har England lärt sig läxan från premiären eller kommer deras ”gå-fotboll” fortsätta med den där nonchalanta spelstilen som att man kommer lösa det ändå så man behöver inte ge 100% ?
Det kommer inte funka mot danskarna som är springer mycket i det defensiva jobbet.

Spel: Bellingham ö0.5 skott på mål
Odds: 2.07x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Torsdag 18.00
Liga: EM
Bonus: 500kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till