Oj oj oj vilken spännande match vi har att vänta oss natten mot Tisdag då säsongens första play-off game 7 kommer att äga rum i American Airlines Center (Dallas).

Senaste matchen så lyckades Seattle att undvika att bli utslagen av Dallas då dom lyckades ta en komfortabel 6-3 seger hemma i Seattle, där alla samtliga perioder fick innehålla 3st mål. Första målet gjorde Seattle utav Y.Gourde men knappt 30 sekunder senare så var det kvitterat 1-1 utav M.Marchment men sedan efter den kvitteringen så ökade Seattle mål ledningen och då som sagt vann matchen 6-3 och kunde tvinga fram en avgörande match som vi nu skall bevittna natten mot Tisdag.

Ja, nu är det verkligen all-in från båda lagen som gäller för att man ska ta sig vidare till semi-finalen. Matchbilden jag har framför mig just nu är att från start tror jag att båda lagen kommer att desperat försöka hitta ledningsmålet för att vsa dominans och ta ställning så jag förväntar mig väldigt mycket energi och skott från båda håll. Här känner jag att matchen kan gå lite hur som helst då jag vanligtvis ser Dallas som det bättre laget här men samtidigt så tycker jag att det har svajat en del i defensiven hos Dallas under detta slutspel så istället för att spela fram en vinnare så kommer jag att fortsätta lira på vinnartåget vilket är spelarmarknaden.

Där har jag hittat ett spel som jag tycker att bolaget Betsson är extremt generös och erbjuder hela 1,92x pengarna på att Miro Heiskanen ska blockera över 1.5 skott totalt inklusive förlängning. Tanken bakom detta spel är ju att det är ju måste vinna match från båda lag, så självklart gör man allt för laget i sådan match och Miro snittar minst 24 minuter istid /match vilket ger oss gott om tid för att han skall lyckas stoppa 2 skott från ett hungrigt desperat Kraken.

för och nackdelar:

✅M.Heiskanen har istid på minst 24minuter /match i slutspelet
✅M.Heiskanen har blockat 5st skott totalt i de tre senaste matcherna
✅M.Heiskanen har gått över linan i 2/3 senaste hemma matcherna mot just Seattle i detta slutspel
✅Första gången Seattle är i slutspel nu så självklart kommer dom vilja fortsätta skriva historia, så full fart framåt för dom
❌Heiskanen ej sugen att blockera skott
❌Dallas släpper knappt in Seattle i boxen

Spel: Miro Heiskanen över 1.5 blockerade skott – inklusive förlängning
Odds: 1.92x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Tisdag 02:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Betsson
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till