Dags att spana in en match som går av stapeln 02:30 i natt som jag tror kommer bli väldigt underhållande att kolla på!

Dallas Stars:

Dallas Stars har imponerat rejält denna säsong när de visar att dom ligger på delad 1:a plats i den Västra konferensen tillsammans med Winnipeg Jets. Dallas har just nu 48st spelade matcher (25-3-7-13) och på dom matcherna så har man 167-124 i målskillnad. Bra imponerande defensiv, och specifikt på målvaktsfronten när man hittar J.Oettinger som har briljerat denna säsong med över 92rp% (räddnings procent) och han släpper in i snitt 2.2 mål /match. Det är nog dels honom man bör tacka till att Dallas just nu ligger på 2:a plats i hela ligan just nu i minst antal mål emot sig /match, men sen har man även bra defensiv som bl.a M.Heiskanen & veteranden R.Suter.

Buffalo Sabres:

Borta laget Buffalo är också ett sådant lag som har imponerat denna säsong om man räknar med fjolårets fiasko. Dom ligger just nu på en 11:e plats i den Östra Konferensen med 45 spelade matcher (17-6-3-19) med en målskillnad på 172-155. Kollar man slutsspelsmöjlighet för Sabres så har dom 10 poäng upp till sista slutspelsplatsen som Tampa just nu ruvar på. Det som är imponerande med Sabres som jag nämnde tidigare är att dom just nu ligger 1:a i hela ligan på flest mål framåt /match (3.80) och dom delar den platsen med Boston Bruins. Mycket av det har nog att göra med Sabres anfallsvapen (T.Thompson, J.Skinner, R.Dahlin & A.Tuch) det finns fler men dessa fyra gubbar har gjort en riktigt bra säsong speciellt T.Thompson som har gjort 32st mål på sina 45 spelade matcher, han ligger just nu på en 7:e plats i ligan på flest poäng denna säsong. Målvaktsfronten däremot är lite sämre – jag skulle vilja påstå att det är den som behöver korrigeras för att Buffalo ska kunna klättra i tabellen oftare.

Speltips/Analys:

Vi vet vad Dallas är kapabel till på hemma is då dom har gjort 23st mål framåt senaste 5 spelade på hemma is, bortalaget Sabres har gjort 18st mål framåt i deras 5 senaste borta matcher. Min tanke i natt är att Dallas kanske startar S.Wedgewood som just nu snittar på 2.97 mål bakåt /match – dock så är han ej så ”erfaren” då han endast spelat 55st matcher i NHL så frågan är om han kommer att kunna stå emot Buffalo’s anfallsvapen?

Spelet jag testar blir Över 6 mål asian ordinarie tid till 1.72x som hittas hos Unibet.

för och nackdelar:
✅ Buffalo ligger 1:a i tabellen på flest mål framåt /match i hela NHL
✅ Dallas har gjort 23st mål framåt senaste 5 på hemma is
✅ Det har blivit minst 6 mål i de två senaste matcherna lagen spelat mot varandra
✅ Dallas har gjort minst 4 mål framåt i 4/5 senaste
✅ Buffalo har gjort minst 3 mål framåt i 3/5 senaste
✅ Det har blivit minst 6 mål i 4/5 senaste hemma matcherna för Dallas
✅ Det har blivit minst 6 mål i 4/5 senaste borta matcherna för Buffalo
❌ Dallas startar J.Oettinger som storspelar
❌ Båda lagen spelar jämnt men dessvärre utan nån lycka på nät rassel

Spel: Över 6 mål asian ordinarie tid
Odds: 1.72x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Tisdag 02:30
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till