Spelförslag: Crystal Palace vs Southampton 1/9 “Ända förlusten kom just på Selhurst Park”

MATCHEN:

2 formlösa lag letar efter formen i dagens hämtade spelförslag från England. Jag håller mig kvar i UK efter gårdagens seger där jag återigen gick emot favoritlagen där Leeds var favoriter och Middlesbrough skulle slå ifrån sig som underdogs.

Trots att båda lagen har startat ligan på samma sätt och det faktum att det var Middlesbrough bästa säsongsstart på 14 år så fick man 1.66 på x2! Resultatet: 0-0 och ännu en vinst att skriva ner som nu uppgår till 6 vinster, 1 push och 1 förlust på dom 8 första matcherna i denna nya spreadsheet period.

Vilken är en förlängning av hur jag avslutade förra månaden, då med 11 vinster och 4 förluster på dom 15 avslutande matcherna. Bara en idiot väljer att inte ta rygg på min ny spelide. Men det är inget väsentligt att lägga tid och energi på.

Bättre att den tiden och energin läggs på matchen som spelas på Selhurst Park idag.  Crystal Palace mot Southampton och min första tanke är. Blir det 0-0? 2-2? 0-1 eller 2-1? Trots att lagen inte har spelat en oavgjord match varandra på dom 3 senaste åren och 9 matcher i rad så  kanske det sker idag, 10e gången gillt.

Crystal Palace har inte lyckats följa upp premiär segern mot nykomlingen Fulham och kommer till matchstart med 2 raka förluster i ryggen vilket även Southampton gör. Southampton spelade 0-0 i premiären mot Burnley och följde sedan upp det med 2 förluster mot Everton och Leicester.

Man ska inte underskatta Palace som hemma på Selhurst Park har en imponerande rad på W7D6L1 mot alla lag som är utanför topp 6 från förra säsongen, men 6 oavgjorda speglar sig bra mot Southamptons 15 kryss. Med den statistiken var man det mest kryssvänligaste laget i hela ligan förra säsongen. Notera också att ända förlusten för Crystal Palace mot lagen under topp 6 kom just mot Southampton 🙂

Jag har svårt att favorisera nån av dessa 2 lagen men 1.88 på x2 spelas dels för att Southampton spelade lika många oavgjorda matcher som man förlorade förra säsongen men också för att en av lagets 3 bortavinster förra säsongen kom just mot Crystal Palace. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Crystal Palace:

Crystal Palace har börjat säsongen med 1 vinst och 2 förluster och befinner sig på en 10e plats just nu. Zaha har hittills gjort 2 av Crystal Palace 3 mål.

Southampton:

Southampton har en oavgjord och 2 förluster och står på en 16e plats,

Inbördes möten:

Lagen möttes 2 gånger förra säsongen och vann varsin match. Först en Southampton vinst borta på Selhurst Park  med 1-0 som sedan följdes upp med en förlust 5 månader senare när Crystal Palace gästade St Mary’s Stadium och fick revanch genom att vinna returen med 2-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Southampton kryssade flest gånger av alla lag förra säsongen (15 ggr)

✅  Båda lagen har i princip börjat lika dåligt och spelar exakt med samma förutsättningar idag

⚠ Ingen av lagen har kryssat mot varandra på dom 9 senaste inbördes mötena.

Speltips:  Southampton eller Oavgjort

Odds:1.88

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Crystal Palace vs Southampton 1/9 “Ända förlusten kom just på Selhurst Park” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades