Matchen:

Premier League är äntligen tillbaka och premiären startar nu på fredag med ett Londonderby ! Det är Crystal P som tar emot mitt kära Arsenal och jag tror det kommer slå gnistor direkt.
Lagen känner varandra väl, Arsenal ska med all rätt bli klara favoriter när man värvat in ett par tongivande spelare däribland Fabio Vieira, Marquinhos, Oleksandr Zinchenko samt Gabriel Jesus sticker ut med sin målskörd på försäsongen. (7 mål på 5 matcher utan att spelat 90min än)
Arsenal har KROSSAT Chelsea (4-0) och senaste Sevilla (6-0) och har ett bra självförtroende i ryggen till denna match. Men det är inte bara resultaten som varit viktiga utan spelet, Arsenal har spelat en otroligt snabb och energifull fotboll på försäsongens matcher. Spelar leker och man ser hur roligt de har på planen igen. Ödegaard blev utsedd till kapten i dagarna och han, Saka, Jesus och Martinelli kommer vara som ettriga illrar runt de mer storväxta Crystal P spelarna.
Crystal P har bara mött 2st storlag på försäsongen och förlorade båda klart. (2-0 Liverpool och 3-1 Man U)
Visst kan hemmalaget leverera framåt men jag tror inte man vinner denna match, utgångstipset får bli en Arsenalseger med typ 1-2 och att våra snabba anfallare kommer runt på kanterna och skapar en hel del hörnor i matchen så jag gör en Betbuilder.

Spel: X2 + ö1.5 mål tot + Arsenal ö3.5 hörnor.
Odds: 1.92x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Fredag 21.00
Liga: Premier League
Bonus: 500kr
Bolag: Nordicbet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta 500kr i bonus.

Klicka här för att se alla andra tillgängliga bonusar med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till