Dags för Columbus att ta emot ett formstarkt Rangers som kommer till Nationwide Arena med 10st raka segrar varav 5 av dom är på borta is. Hemma laget har det svackigt denna säsong när man ligger på 29/32 plats i NHL, dom har lyckats skrapat ihop 46st poäng och de är just nu i skrivande stund de näst mesta laget att släppa in flest mål denna säsong och dom ligger även på den platsen när de kommer till flest insläppta mål /match, detta facit vill man ej ha.

Det har vart give-and-go de senaste fem matcherna för Jackets då dom har varannan vinst/förlust och senast var mot Buffalo där man inleder matchen med 1-0 men sen förlorar 1-2. Det går inte bra för Jackets på hemma is heller för den delen när man endast har 2 vinster i de senaste 10 matcherna på hemma is, och där har man 25/40 i målskillnad och nu ska man möta ett Rangers som just nu ligger 2:a i hela NHL med tio raka segrar som är ute efter första platsen och om Rangers tar vinsten i natt så sätter dom ett nytt personligt rekord för 11 raka vinster när just 10 raka är deras rekord just nu som dom senast hade säsongen 1973.

Spelet som jag kommer att testa är ett spel som jag känner mig riktigt bekväm med då det sitter i 9/10 senaste och 4 raka matcher vilket är Alexis Lafreniere att få minst 3 skott på mål till 1.75x pengarna hos Betsson.
Min matchbild är helt enkelt att Columbus kan överraska med nått ynka mål men Rangers har bara tillåtet 3st mål bakåt i de tre senaste spelade och då har det vart mot betydligt bättre lag än Columbus så Rangers kommer ha grepp om denna match och dom kommer vilja sätta så många puckar på mål som möjligt under dessa 60 minuter.

för och nackdelar:
✅ Spelet sitter i 4 raka matcher
✅ Spelet sitter i 9/10 senaste
✅ Columbus är ett av de tre lag som får mest skott emot sig /match
✅ Rangers strävar efter 11 raka vinster för att sätta nytt rekord så full fart framåt
✅ Columbus har 2/10 vinster på hemma is så dom är riktigt dåliga på hemma fronten
✅ Rangers kommer med 5 raka vinster på borta is
❌ Blockerade skott

Spel: A.Lafreniere över 2.5 skott på mål inkl förlängning
Odds: 1.75x
Spelstopp: 00:00
Insats: 8/10 u
Liga: NHL
Bolag: Betsson
Bonus: 100% upp till 500kr

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till