Matchen:

Dags för första matchen i Stanley Cup finalen och det är giganterna Colorado och Tampa Bay som ska göra upp.
Jämnt skägg på förhand och nästan omöjligt att sia vinnare mellan dessa starka lag som kommer med 4 respektive 5 raka segrar i bagaget.
Colorado svepte imponerande Edmonton med 4-0 i en målrik matchserie medan Tampa vände 0-2 underläge till 4-2 i en betydligt jämnare och målsnålare matchserie.
Tampa Bay har chansen att göra ett Hattrick och vinna bucklan för 3e året irad, det har inget lag lyckats med sedan NY Islanders gjorde det i början av 80-talet så visst finns det en historisk morot med i matchen också.
Men när de stora matcherna ska avgöras så är det de stora spelarna som kliver fram.
Därför testar jag ett poängspel på vår svenska stolthet Victor Hedman som öst in poäng denna säsong både i grundspelet och i slutspelet.
Grundspelet: 20 mål 65 assist på 82st matcher.
Slutspelet: 2 mål och 12 assist på 17st matcher.
Eftersom han får så mycket speltid och är så viktig för laget så hoppas och tror jag att han levererar minst en assist till höga oddset 2.05x. (han har snittat 0.70 ass per match i slutspelet och 0.77 under hela säsongen)

Spelet: Victor Hedman ö 0.5 Assist inklusive ÖT.
Odds: 2.05
Insats: 5/10 U
Spelstopp: 02.00
Liga: NHL
Bonus: 100 kr
Bolag: Betsson

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att se alla övriga bonusar.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till