Tredje raka spelet satt igår kväll och det känns riktigt bra, nu jagar vi 4:e raka i natt och spelet hittar vi mellan Colorado – St Louis. Hemma laget kommer in i nattens match med fyra raka vinster, senast mot Carolina 4-1. Motståndarlaget kommer in i nattens match med två raka vinster, senaste mot ett av de hetaste lagen just nu Vegas Golden Knights där dom kunde hämta upp från 2-1 underläge till en 2-3 vinst. Så jag förväntar mig att gästerna kommer ha med sig god momentum inför nattens match efter att ha besegrat Vegas så något över/under mål spel blir det inte för mig då det känns rätt givet, men jag ger mig hellre in på antal skott istället där jag hittade Mikko Rantanen över 3.5 skott till hela 2.28x degen vilket lockar mer för mig. Jag har en känsla att de kan bli rätt jämn batalj i natt även fast Colorado är starkare form vis, men detta känns som ett ”säkrare” spel utifall det ej skulle bli så målglatt. Mikko Rantanen har gått över linan i 3/5 senaste matcherna han har spelat, och han fick enbart iväg ett skott senast mot Carolina dock så gjorde han mål på det. Men min baktanke i det hela är att han kommer bli hungrigare i natt och fortsätta sin poäng/mål form då han leder internligan hos Colorado med 10 mål på 13st matcher. Sen har vi Nathan MacKinnon som också är rätt skjutglad men där är oddset betydligt lägre så därför kör jag efter magkänslan och ger chansen till Rantanen i natt. Sen ligger Colorade på 32 skott på mål i snitt /match och jag förväntar mig att Colorado har bättre press på Blues i natt. Skadelistan hos Colorado är i stort sett samma G.Landeskog knä-skada och blir ju borta i några månader men det lär inte stoppa Colorado för det, gästerna fortfarande utan L.Brown, S.Perunovich, M.Scandella & R.Bortuzzo.

för och nackdelar:
✅ Linan sitter i 3/5 senaste
✅ M.Rantanen har gjort flest mål i Colorado denna säsong
✅ Colorado bäst just nu i powerplay
✅ M.Rantanen fick iväg 1 skott senast och de måste tyda på extra sug i natt
❌ Osjälvisk och går för assist

Spel: M.Rantanen ö3.5 skott på mål inkl förlängning
Odds: 2.28x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Tisdag 03:00
Liga: NHL
Bonus: 100% upp till 500kr
Bolag: Betsson

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till