Dags att ta tag i spelen som bjuds som t.ex i denna match när det är två lag som ska göra upp i natt och jag tycker bara att detta går åt ett håll.

Colombus som just nu är ett av ligans sämsta lag som just nu släpper in flest mål /match av alla ska ta an de stora Florida Panthers som kommer och gästar i Nationwide Arena, Colombus.

Här ser jag ingen möjlighet för hemma laget att kunna ta någon poäng, speciellt när dom har så pass många skador och en av dom är P.Laine som är viktig för Jackets, men han har vart skadad sen ett tag tillbaka. När de kommer till målvaktfronten så har vi E.Merzlikins & J.Korpisalo hos Jackets och båda snittar över 4 mål bakåt /match. Det visar sig nämligen att förstnämnde E.Merzlikins är den målvakten som släpper in mest mål /match i snitt just nu i hela NHL och det förklarar ju kanske varför Colombus är ett av ligans sämsta lag just nu..

Florida fortsätter toppa tabellen just nu i flest antal skott på mål /match och det förklarar ju i helhet att dom har ett bra tempo i benen och kommer vara tillräckligt för att ta hem vinsten i natt mot ett svagare Colombus som fortfarande letar genomgång. Mitt spel blir Florida -1.5 + över 5.5 mål i matchen ordinarie tid till 2.65x odds och jag investerar 6/10 u hos Unibet.

Tabellplacering:

för och nackdelar:
✅ Över spelet sitter i 15/17 matcher för Colombus
✅ Spelet sitter i 4/5 senaste möten mellan lagen
✅ Överspelet sitter i 13/18 för Florida
✅ Colombus släpper in flest mål /match
✅ Florida flest skott på mål /match
❌ Ren överskattning av Florida

Spel: Över 5.5 mål + Florida -1.5 asian handicap ordinarie tid
Odds: 2.65x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Måndag 00:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till