Igår löste Cam Akers Ö16.5 rush attempts och 4/5 slutspelsbet har suttit. Vi hoppas att formen är intakt till kvällens matcher. Först ut är det försvarande Super Bowl mästarna Kansas City Chiefs som tar emot Cleveland Browns. Brown som äntligen är i ett slutspel! Kvällens spel är: Nick Chubb score a Touchdown @1.87

Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs med Mahomes vid rodret förtjänade sig själva en första bye week i slutspelet när man säkrade upp 1 seed i AFC, Man behövde inte ens vinna den sista matchen mot Chargers för att vinna utan man kunde även där vila en hel del spelare. Det betyder att den största faran nu är att man kan vara ringrostiga och segstartade när många av stjärnorna inte spelat match på över 2 veckor. Nu tror jag att coach Andy Reid har koll på sitt manskap men det ska ändå inte underskattas att möta ett lag som kämpat stenhårda matcher och är i högvarv när man själv har legat på “latsidan”. Chiefs är såklart berättigade favoriter och Mahomes är en kandidat till årets MVP. På det lugna coola sätt han lett sitt lag igenom denna säsong är mäkta imponerande och tillsammans med Tyreek Hill och ligans bästa Tight End Travis Kelce har man varit otroligt farliga.

Cleveland Browns

Browns behövde vinna grundseriens sista match mot Steelers för att krossa slutspelsspöket som suttit över dom. Man vann på klassiskt Browns maner, Sparkade och skrek sig till seger. Man vägrade att ge upp och Baker Mayfield ser äntligen mer bekväm ut i fickan. Hans runningbacks hade såklart en stor del i det hela där Nick Chubb har varit otrolig sedan han kom tillbaka från skada. När man väl skrällde och besegrade Steelers i sista rundan så skulle man givetvis möta just Steelers i Wild Card rundan också. Där var det nog en av dom mest otroliga matcher jag någonsin sett. Brown gjorde 28 poäng i första kvarten där Steelers gjorde misstag på misstag. Browns vann tillslut matchen med 48 – 37 men man darrade nog en del i slutet när Steelers väl började spela boll. Jag tror nog att man kommer möta ett liknande motstånd ikväll utan alla misstagen då.. Nu gäller det att man är redo från start och då måste bollen gå genom Nick Chubb och radarkompisen Kareem Hunt! Både Chubb och Hunt löste Touchdowns i matchen och Chubb har löst 12 under grundserien. Nu när man måste spela konserverat mot ett otroligt starkt Chiefs är det på marken man måste spela. Mycket boll på runningbackduon är att vänta och visst bör Chubb få en hel del lägen i redzone. Faran är att Kareem Hunt får en hel del av dom bra lägena också då han är ett större hot även som passmottagare.

✅ Nick Chubb har varit är säker Touchdowngörare under säsongen. Han har gjort 12 Touchdowns på 11 matcher!

✅ Chiefs är ett av ligans absolut bästa lag och nu behöver Browns spela betydligt smartare än vad man gjort. Browns behöver försöka styra markspelet och då gäller det att Chubb är på spelhumör!

✅ Chiefs är ett av dom sämre lagen mot just springspel därför måste Browns utnyttja detta!

❌ Kontrollerar Chiefs tillställningen kanske Browns helt överger sitt springspel framför allt när man är i redzone.

Spel: Nick Chubb Touchdown
Odds: 1.87
Insats: 5 Units
Spelstopp: 17/1 21.05
Liga: NFL
Högst odds: Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till