Fredagens speltips kommer från Premier League och det vankas Londonderby mellan Chelsea och Fulham.
Trots att Fulham ligger före i tabellen efter Chelseas svaga säsong hittills så ska Chelsea med all rätt vara klara favoriter här. Känslan är mer att Chelsea underpresterat och Fulham överpresterat pga en Mitrovic som gjort mål i precis rätt tillfällen.
Chelsea har under Januarifönstret värvat in en hög av nya spelare som man hoppas ska skaka liv i maskineriet. De mest hajpade är väl miljardspelarna Mudryk och Enzo. Personligen tycker jag det är galna prislappar på så relativt oerfarna spelare. Men Mudryk har egenskaper som kommer bli intressanta att följa framöver. Killen är vindsnabb och får Theo Walcotts löpningar under sina glansdagar att framstå som semifinalen från pensionärs-SM på 100m.
Han fick göra ett inhopp på 35 minuter borta mot Liverpool och det lilla man han se va imponerande.
Han drog bl.a 2-3 killar innan han gick emellan och tog avslut som kunde blivit ett riktigt vackert mål men gick i målgaveln.
Han drogs ner på sin kant ganska omgående och snabbheten med och utan boll va något de flesta reagerade på.
Jag hoppas han får starta i detta viktiga derby där Fulham lär få försvara sig stora delar av matchen och på Mudryks kant kommer det gå undan.
Det bra med honom för detta spel är att han är så snabb på små ytor att han går inåt i planen också vilket ofta leder till att man bli neddragen om försvaret kommer på efterkälke.
I detta derby får vi hela 2.40x på att han ska bli nedriven minst 2st gånger under matchen. För mig är det ett kanonodds med tanke på att det är hans första hemmamatch och derby där han vill visa upp sig och att han är värd prislappen på dryga miljarden !

För och Nackdel:
✅ Mudryk är extremt snabb och explosiv på små ytor vilket gör att försvararna får dra mycket i tröjan eller fälla ut ”bommen” för att stoppa han.
✅ Mudryk kommer med stor press på sina axlar pga hans prislapp på 1 miljard. Han vill nog ge 110% och visa upp sig inför fansen med att utmana sin back och skapa lägen.
✅ Fulham har dragit på sig 8, 10, 14, 12, 10 frisparkar sista 5 matcherna.
✅ Förra mötet för 3v sedan drog man på sig 12st frisparkar mot Chelsea på hemmaplan.
✅ Chelsea spelade ut Fulham (spelmässigt) sist trots att man fick Felix utvisad efter 58 minuter.
✅ Vare sig om han utmanar i anfallet eller om Chelsea kontrar så är hans snabbhet en styrka.
❌ Kommer han inte in i matchen bra så kan han bli utbytt efter drygt 60 min spel då det finns många bra spelare på bänken.

Spel: Mudryk blir foulad ö1.5 gånger.
Odds: 2.40x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: 21.00
Liga: Premier League
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att komma till övriga bolag som har bonus och svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till