Speltips Dortmund vs Inter

Tisdagens speltips kommer från Champions League och det är storklubbarna Dortmund och Inter som ska mötas igen. Här tror jag det kommer skapas målchanser till höger och vänster och förväntar mig en målglad tillställning. Över 2.5 mål synas med 3 Units och på Betsson får vi hela 1.85 i odds.

Dortmund:

Den tyska liga 2an Dortmund hittar vi på en 3e plats här i CL gruppen. Barcelona leder med 3p före Dortmund och sedan står man på samma poäng som just dagens motståndare Inter.
I ligan har man varit en riktig målmaskin och snittat själva 3 mål framåt per match och här i CL gruppen har man bara spelat en match. Det va 0-0 matchen mot Barcelona där man brände en straff och var närmast segern.
Till start kommer man med bra form, man har vunnit i cupen mot liga 1an Mönchengladbach och i förra omgången krossade man Wolfsburg med 3-0 på hemmaplan.

Inter:

Även detta lag hittas på en 2a plats i den inhemska ligan Serie A och Inter har efter sina 11 omgångar vunnit 9 av matcherna och levererat bra målfester.
Man har 24-11 i målskillnad vilket ger ett målsnitt på 3.2 mål och synar vi bara bortamatcherna så är Inters snitt hela 3.7 mål per match.
Till start kommer man med bra form, man har raden 4-1-0 sista 5 och detta målspel har man klarat av i 7/8 senaste matcherna. Enda gången man missade var ju mot Dortmund men då missade Martinez den viktiga straffen.

Dortmunds 5 senaste hemma:

Inters 5 senaste borta:

För och Nackdelar:

✅Båda lagen snittar över 3 mål i sina matcher denna säsong.
✅Laget som vinner matchen får kanonläge att ta sig vidare från gruppspelet.
✅Skyttekungen Alcacer är tillbaka efter skada och gjorde inhopp sist.
✅Lukaku är stekhet för Inter.
❌Reus blev utbytt sist efter 30 minuter. Oklart hur hårt smällen tog.

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.85
Spelbolag: Betsson
Spelstopp: 21:00
Liga: Champions League
Insats: 3/10 Units

Lycka till om ni ryggar och spela bara på spel ni själva tror på !

Klicka här för att ta bonusen på 1000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till