Onsdagens speltips kommer från Champions League kvalet och det är skotska Celtic som ska ta sig an ungerska Ferencvaros denna kväll.
Här ska de råda stor klasskillnad på lagen även om ungrarna har ett bra försvar, men matchen spelas på skotsk mark och det är väldigt sällan Celtic lämnar den utan en seger i bagaget.
Nu tror jag det blir samma visa igen och att hemmalaget tar en bekväm seger här i kvartsfinalen och tar sig vidare till nästa runda.
Spelet: Celtic -1 Asian till 1.92 hos LeoVegas. Spelet får 5 Units.

Celtic:

3st omgångar är spelade av årets ligaspel för Celtic och man står på raden 2-1-0 med en målskillnad på 7-2.
I första rundan av Champions League kvalet fick Celtic möta isländska Reykjavik men den matchen blev rätt ensidig med 24-5 i målchanser och 6-0 bollar i nät. På hemmaplan är de skotska mästarna extremt svårslagna och tittar vi på dom 20 senaste matcherna i alla sammanhang har man nu vunnit 18/20 matcher där 15/18 vinster är med minst 2 måls marginal.
I denna match förväntar jag mig att Celtic dominerar bollinnehavet stort och till slut forcerar ner den ungerska muren.

Ferencvaros:

Ferencvaros har bara spelat en omgång av årets ligaspel och då spelade man 1-1 borta mot nykomlingen MTK Budapest.
I första rundan av Champions League kvalet slog man ut svenska Djurgården med 2-0 i en match där svenskarna var ovanligt bleka framåt.
Ferencvaros som är rankade som 123a i världen blir väldigt stora underdogs här och enda chansen att störa Celtic blir att parkera bussen och satsa på kontringar. Får Celtic in 1-0 och Ferencvaros ska lyfta laget så tror jag det är godnatt och det kan dra iväg till 3-0, 4-0.

Celtics facit på hemmaplan:

För och nackdelar:
✅ Celtic är “monster” på hemmaplan och går sällan av planen utan en seger.
✅ Celtic är rankade 39a och Ferencvaros rankade 123a i världen.
✅ Celtic har extremt mycket mer rutin från Europaspel.
❌ Lyckas ungrarna hålla 0-0 till halvtid hamnar pressen på Celtic för det vore ett stort fiasko om de slås ut mot detta lag.

Speltips: Celtic -1 Asian
Odds: 1.92
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: Onsdag 20:45
Bonus: 100 kr via denna länk
Liga: Champions League kval
Insats: 5 Units

Klicka här för att rygga spelet eller ta bonusen
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till