God dagens, senaste reken hittade hem med god marginal så det känns bra. I natt är det många matcher som skall spelas och jag har hittat många spel, men denna känner jag mig mest bekväm med till högst odds. Spelet: Carolina -1.5 asian handicap ordinarie tid 1.82x odds som hittas hos LeoVegas, jag testar 7/10 u.

Carolina:

Carolina har haft lite oflyt nu de senaste 5 matcherna då de bara har lyckats vunnit 1/5 senaste matcherna. Carolina ligger just nu på delad 3:e plats i den Östra divisionen med 21st spelade matcher, de har vunnit 15/21 matcher totalt vilket är rätt okej, kollar vi statistiken på hemma is så har dom vunnit 6/8 spelade hemma med en målskillnad på 27:16. Carolina snittar 3+ mål framåt /match hemma och 2 mål bakåt /match vilket är helt okej. Ottawa är det bland det sämsta bortalaget i hela NHL just nu där dom har lyckats vunnit 1/9 borta matcher denna säsong, så detta bör bli relativt enkelt för Canes på hemma is i PNC Arena, Raleigh. Skadelistan visar att Canes kommer att spela utan deras back Anthony DeAngelo som har gjort 19st poäng på sina 20st spelade matcher denna säsong, hans frånvaro kommer säkerligen kännas av hos Canes men jag tror fortfarande att det inte kommer bli nå större problem för en stadig hemma vinst i natt. Carolina kommer även in i nattens match med en dag mer i vila än Ottawa så dom kommer ha krya ben.

Ottawa:

Ottawa hittar vi längst ner i Östra divisionen där dom har vunnit 4/20 spelade matcher denna säsong med en målskillnad på 48:79. Ottawa släpper flest mål i snitt /match i hela NHL just nu, nästintill 4 mål bakåt /match, det måste kännas kan jag tycka. Ottawa kommer komma in i nattens match med 6 raka förluster, varav 7 raka på borta is. Jag tror att Ottawa kommer starta i vanlig ordning med Filip Gustavsson i mål, han ligger just nu på 3.64 /GAA dvs att han snittar 3.64 mål bakåt /match på hans 10 spelade matcher. Spelare som kan vara värt att hålla ögonen på i Ottawa är ju D.Batherson & B.Tkachuk som har gjort 5p de senaste 5 spelade.

Lagens form senaste 5:

för och nackdelar:

✅ Ottawa har förlorat 8/9 borta matcher
✅ Ottawa har förlorat med minst 2 mål i 6 raka matcher
✅ Ottawa har endast vunnit 4/20 spelade matcher denna säsong
✅ Carolina ligger i toppen & Ottawa i botten
✅ Carolina snittar 3+ mål framåt
✅ Ottawa släpper in flest mål i hela NHL just nu /match
❌ Överskattning från Canes
❌ Ottawa skapar magi

Spel: Carolina Hurricanes -1.5 asian handicap ordinarie tid
Odds: 1.82x
Insats: 7/10 u
Spelstopp: 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: LeoVegas

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till