Vilket spännande slutspel vi har denna säsong utav NHL! I natt kikar jag in ett spel som känns för bra att missa och det hittas i matchen mellan Carolina Hurricanes – New Jersey Devils.

Ja, i natt är det dags för game 5 mellan dessa lag och jag tror att hemma laget kommer att avancera efter I natt. Det blev en bly tung förlust för Devils när dom hade Canes på besök nu senast där slutresultatet visade 1-6 vinst till gästerna. Devils tog ledningen redan knappt 2 minuter in i matchen men M.Necas lyckas kvittera 1-1 innan första perioden var över. Sedan blev de rena mardrömmen för Devils i andra period där man släpper in 4st mål på knappa 5 minuter, var det ett dåligt försvar? Eller var det Hurricanes som ökade takten?

Som jag ser det så har Canes fått nog och dom är hungriga efter Stanley Cup pokalen då dom ej har vunnit Stanley Cup sen 17år tillbaka (2006) så i natt förväntar jag mig inget annat än vinst för hemmalaget. Men istället för att lira 1X2 som känns lockande så siktar jag återigen på spelar marknaden där jag ser stor potential.

Spelet blir J.Martinook att göra över 0.5 poäng inkl förlängning till 2.08x pengarna som hittas hos Betsson!

J.Martinook har inte tagit ett enda powerplay poäng i detta slutspel vilket bevisar att han har det som krävs för att fixa poäng trots omständigheterna. Självklart är det ett plus om han är involverad i Powerplay men har man tagit 9st poäng på 4 matcher /2st poäng per match UTAN powerplay så känns detta spel ruggigt bra enligt mig så jag känner att detta bör han lösa utan några större problem!