Natten som var så kammade vi hem tredje raka spelet, och i natt siktar jag efter fjärde raka i matchen mellan Carolina – Montreal.

I natt är det dags för Carolina att ta emot Montreal hemma i PNC Arena, hemma laget ser ut att vara i riktigt bra form då man har vunnit 8/10 senaste spelade matcher, och bland dom 10 matcherna så besegrade man stor jätten Boston Bruins med hela 4-1 så den lär kännas bra.

Carolina är det lag som ligger 1:a i Metropolitian Divisionen med 78 poäng, man har gjort 178 mål framåt och släppt in 144st vilket slutar på en +34 i differens. Hemma har man gjort det riktigt bra då man har vunnit 17st matcher och förlorat 8st, och dom har 4/5 vinster på hemma is.

Det är inte överraskande att se Carolina att göra mål på motståndaren då man har en ruggigt fin offensiv, även defensiv och i natt tror jag att hemma laget lyckas sabba Montreals ”win-streak” på tre raka segrar. Bortalaget har nämligen vunnit tre raka segrar, senast 4-0 mot Chicago, sen en chock vinst med hela 6-2 över Edmonton och den tredje slutade 4-3 till Montreal i förlängning.

Skadelistan är i stort sett oförändrad för gästerna då man har 9st skadade spelare, B.Gallagher, C.Price, S.Monahan m.fl saknas till nattens lir så jag tror som sagt att Montreal kommer att få känna på en tung förlust i natt.

I natt kommer jag att ge mig på spelarmarknaden igen då jag har hittat ett spel som jag ser har riktigt bra chans till ett bjudodds som landar på 2.02x pengarna vid vinst. Spelet jag kommer att testa är att Teuvo Teravainen löser över 2.5 skott på mål – inklusive förlängning och det spelet hittar man hos Betsson.

Jag ser ingen annan matchbild än att Carolina kommer att ta en komfortabel seger i natt mot Montreal, och Teuvo Teravainen har löst linan i 4/5 senaste matcherna han har spelat, och senaste matchen som var mot Washington så fick han i väg 5st skott så jag tror att han kommer att lösa spelet i natt åt oss.

För och nackdelar:
✅ Spelet sitter i 4/5 senaste
✅ Carolina är betydligt bättre än Montreal
✅ Carolina har vunnit 8/10 senaste
✅ Carolina ligger på 3:e plats i hela NHL på flest antal skott på mål /match
✅ Montreal tar emot i snitt 34skott på mål /match
❌ Teravainen är osjälvisk och passar istället
❌ Blockerade skott

Spel: Teuvo Teravainen över 2.5 skott inklusive förlängning
Odds: 2.02x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Fredag 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Betsson


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till