God eftermiddag, i natt har jag hittat ett spel som jag känner mig väldigt bekväm med som bör sitta utan några större konstigheter, det har vart lite trassligt i starten på denna NHL men det får man ta när alla lag är nollställd och laddad på nytt! Spelet: Matthew Tkachuk över 2.5 skott på mål till 1.85x odds som hittas återigen hos Unibet.

Calgary:

Ja Calgary hade deras serie premiär borta i Rogers Place där dom gick emot Connor McDavid och hans Edmonton Oilers som lyckades vinna 5-2 över Flames. Det var lite oväntat enligt mig att det skulle bli en stor förlust för Calgary eftersom jag tycker att dom tillhör ett utav de bättre lagen som ska vara med på “pris pallen”, men senast var ju trots allt 1989 som de tog Stanley Cup finalen i Game 6 mot Montreal Canadiens och har sedan dess ej vart i Stanley Cup slutspel. Denna säsong tror jag dock att dom kommer att lyckas att avancera till slutspelet, men då måste dom börja ta poäng redan från start! Spelet är ju som sagt att M.Tkachuk ska få över 2.5 skott på mål i natt och kollar vi senaste matchen mot Edmonton så fick han in hela nio stycken skott vilket säger en del om att han är taggad och motiverad till att sätta pucken i mål, men han fick nöja sig med en power-play assist som Elias Lindholm satte snyggt bakom Mike Smith i den tredje perioden. Även fast vi är i början utav serien så har ändå Flames högst antal skott % i ligan just nu ( 63.41% ) och Ducks ligger på (35.67%) vilket placerar dom på plats 32. Calgary har just nu har 0-1-0 i matcher med 2-5 i målskillnad. Calgary låg på 8/32 plats i lag med flest skott på mål förra säsongen, de snitta 30.5 skott på mål /match.

Anaheim:

Anaheim gjorde bra ifrån sig i deras serie premiär där de tog emot Winnipeg Jets i Honda Center, Anaheim. Där tog dom en bekväm seger 4-1, målskyttar blev K.Shattenkirk, M.McTavish, A.Henrique & R.Rakell. Andra matchen föll dom hemma mot Minnesota där Wilds förde spelet med 29 – 43 i antal skott vilket resulterade i en 1-2 förlust för Ducks. Anaheim har dragit på sig 14st utvisningar på bara två matcher vilket visar att de är lite het och ivrig vilken kan vara en fördel för M.Tkachuk att få mata lite skott på antingen J.Gibson eller A.Stolarz, personligen tror jag att Anaheim kommer att starta med A.Stolarz i natt som gjorde en bra match mot Minnesota som sagt och stoppade 41 utav 43 skott totalt. På de senaste fem matcherna som Anaheim har spelat mot Calgary så har de släppt in 22st mål och själv gjort 9st framåt på Flames och jag tror att det kommer bli som tidigare resultat visar, att Calgary kommer att åka av isen i natt som vinnare med god marginal. Skadeläget hos Ducks visar att Ryan Kesler kommer ej att spela i natt på grund av sin höftskada, sen har vi den ovannämnde målvakten J.Gibson som är tveksam på grund utav en underkroppsskada. Anaheim låg på 12/32 plats av flest skott mot eget mål förra säsongen, snittet låg på 30.8 skott /match.

Lagens form senaste 5:

för och nackdelar:
✅ Calgary delade ut i snitt 30.5 skott /match förra säsongen
✅ Anaheim tog emot i snitt 30.8 skott /match förra säsongen
✅ Anaheim tog emot 43st skott senaste matchen
✅ Calgary delade ut 47st skott senaste matchen
✅ Calgary har hemma is och ska ta vinsten för fansen
❌ Tunga skridskor för Calgary efter 2-5 förlust i premiären
❌ Spel mot ett mål

Spel: Matthew Tkachuk över 2.5 skott på mål
Odds: 1.85x
Insats: 7/10 u
Spelstopp: 03:30
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: Unibet

klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till