I kväll blir det en massa NHL matcher som spelas en bra tid för det svenska folket och det är alltid roligt att kunna kolla på matcher när dom visas på en ”anständig” tid, så jag har hittat en dubbel som jag ska lira på mellan Buffalo – Calgary.

Buffalo ska äntligen komma igång och lira match igen när dom vart ”utan” match sen 2:a Februari på grund av All-Star matcherna samt Skill competition. Men nu är det dags att ta emot Flames på hemma is i KeyBank Center. Här tror jag att hemma laget kommer att göra det svårt för Flames, med tanke på att Buffalo har lirat mot bättre motstånd de senaste fem matcherna jämfört med Flames motstånd de senaste fem.

Tanken kring detta är att Buffalo kommer att ha ”vanan” i sig från att möta bättre lag och försöka anpassa sig efter deras tempo, då man senast förlorade 1-5 mot Carolina, så man kommer vilja studsa tillbaka från den förlusten. Matchen före det så förlora man 3-2 mot Minnesota på straffar så i kväll tror jag att Buffalo kommer ha bra kraft i benen till att kunna stå upp emot ett Calgary som spelat mot ”mediokra” lag som t.ex Detroit, Colombus och Chicago.

Calgary kommer in i kvällens match med en förlust mot Detroit efter att man har haft 0-1 ledning i första. Men skottmässigt så var det Calgary som vann då skotten slutade 17-36 till Calgary. Alla vet att Calgary har offensiven för att kunna göra mycket framåt, men på senare tid så tycker jag att dom har vart rätt så upp och ner då man förlorat 5/10 senaste, jag förväntar mig lite bättre från Calgary speciellt när man vet att dom kan mycket bättre än så.

På målvaktsfronten så hittar vi D.Vladar och J.Markström och från hur Calgary spelar dom så verkar dom få spela varannan match, och i de senaste 5 matcherna när D.Vladar har stått i kassen så har det blivit märkvärdigt mindre mål bakåt än när J.Markström vaktar kassen. Och om dom kör varannan så visar det sig att J.Markström kommer att starta för Flames ikväll, och jag utgår från det därav min dubbel!

Speltips/Analys:

Jag tänker då testa på en Dubbel som visar att Buffalo kommer starta 2-0 ordinarie tid (3-vägs handikapp) samt att båda lag gör minst 2 mål ordinarie tid till 1.90x pengarna som hittas hos Unibet.

Mina tankar kring detta är att Flames startar J.Markström i mål som inte är i sin prime time just nu, plus att Buffalo har lirat mot bättre motstånd på senare matcher så dom kommer vara rätt så ”anpassad” till tempot som krävs, men sen vet man att Flames kan mata in mål när dom väl sätter fokus i spel så jag förväntar mig en någorlunda jämn match men med några mål i båda kassar.

för och nackdelar:
✅ Dubbeln sitter i 3/5 senaste lagen har mötts
✅ Buffalo ligger fortfarande topp 3 i ligan med flest mål framåt /match
✅ Calgary topp 2 i ligan på flest antal skott på mål /match
✅ Båda lagen kapabel till att göra minst två mål
❌ Spel på ett mål

Spel: Buffalo startar 2-0 (3-vägs handikapp) ordinarie tid & Båda lag gör minst 2 mål ordinarie tid.
Odds: 1.90x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Lördag 18:30
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till