I kväll ska Buffalo ta emot laget som släpper in flest mål i snitt /match nämligen Anaheim Ducks.

Hemma laget började bra denna säsong med ett flertal vinster, men nu på senare tid så har det börjat dalta nedåt i tabellen vilket gör att dom just nu är 12 poäng ifrån den sista slutspelsplatsen i Atlantic Division, den platsen har Tampa Bay just nu i skrivande stund. Dom måste börja räta upp sig nu Sabres och börja plocka poäng innan glappet blir för stort om dom vill ta sig till slutspel.

Tre spelare som är värd att hålla ögonen på i Sabres är R.Dahlin, J.Skinner, T.Thompson & A.Tuch. Nån utav dom tre brukar alltid vara iblandad när Buffalo gör mål. Den förstnämnde R.Dahlin ligger just nu på 2:a plats i Buffalo med 50 poäng på 43 spelade matcher, 13 mål och 37 assister. Sen har vi T.Thompson på första plats med 60 poäng på 44 matcher, 32 mål och 28 assister.

Borta laget Anaheim har det ju inte vart nån vidare säsong för när man endast vunnit 13/46 möjliga, man har dessutom släppt in 193 mål och endast gjort 110 framåt vilket är bedrövliga siffror. Det känns som satt Anaheim inte har något att spela för längre då dom har hela 24 poäng upp till slutspelsplats som Edmonton just nu ruvar i Pacific Division. Det känns väldigt långsökt så jag tror som sagt att dom tar lite för givet att dom ej kommer att ta någon plats där uppe utan att göra det dom kan match för match istället för att ha några långsiktiga mål så att säga. Målvaktsfronten hos Anaheim är horribelt då både A.Stolarz & J.Gibson släpper in minst 4 mål /match i snitt.

Analys:

När Buffalo spelar så är det oftast målrikt i matcherna, alla matcher som Buffalo spelat visar att det är ett målsnitt på 7 mål /Match och det är något som jag tror väntas ikväll när dom möter ett Anaheim som är ett av ligans sämsta lag just nu dessutom så släpper dom in flest mål /match i snitt. Min tanke kring det hela är Anaheim har lyckats nätat minst två mål framåt i 5/5 senaste, och då har det även vart mot lag som t.ex New Jersey Devils, Edmonton Oilers & Pittsburgh Penguins. Så kan dom göra mål på dom så ska det inte vara omöjligt att göra nått mål ikväll heller bakom U.Luukkonen – om han nu startar. Han släpper in i snitt 3.38 mål /match och han har spelat 17 matcher med Buffalo denna säsong. Om det blir C.Anderson som startar istället så visar det att han släpper in i snitt 2.78 mål /match och han har spelat 16 matcher med Buffalo denna säsong.

för och nackdelar:

✅ Buffalo gör flest mål i snitt /match i hela NHL denna säsong
✅ Anaheim släpper in flest mål /match i hela NHL denna säsong
✅ Anaheim har lyckats gjort minst 2 mål framåt i 5/5 senaste vilket kommer att hjälpa otroligt mycket ikväll om dom kan göra lika
✅ Buffalo har T.Thompson, R.Dahlin, J,Skinner & A.Tuch m.fl som vet hur man är involverad framåt
✅ Anaheim har två målvakter som släpper in minst 4 mål /match i snitt
✅ Linan sitter i 5/5 senaste för Anaheim
❌ Spel på ett mål
❌ Det blev 34 blockerade skott förra matchen dom spelade

Spel: Över 6.5 mål ordinarie tid
Odds: 1.96x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Lördag 18:30
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till