Vi fortsätter på med söndagens matcher och nu tar vi oss an Buffalo – Broncos. Ett hemmalag som rivigt kämpar efter en slutspelsplats tar emot ett något avsågat Broncos. Vi har också två riktigt bra springförsvar på banan men något sämre i passförsvaret så varför inte sikta högt med bössan mot en 2.15 oddsare, Häng med!

Buffalo Bills

7-3 Bills har något överraskat en slutspelsplats i sikte. Rookie QB Kyle Allen har lett sina mannar förtjänstfullt och gjorde en av sina bästa matcher senast. Där han passade över 250 yds, 3 Tds och en rating på 117.7 vilket är mycket imponerande siffror från den unge quarterbacken. På receiversidan hade även där en rookie en fin match då John Brown tog emot hela 9 passningar, över 137 yds och 2 tds. Fantastisk statistik och faktum är att det inte är någon skräll att han till slut får till det. Han har kommit in i ligan riktigt fint och blir bara bättre och bättre och ju mer bekväm Josh Allen blir ju fler bollar kommer Brown få.

Denver Broncos

3-7 Broncos är avsågade i slutspelsracet och man förlorade senast en spännande match mot Vikings med 23 – 27. Vad som var anmärknings är att Broncos defense som är top 10 rankade släppte till över 300 pass yds, 29 completionpass och 3 tds mot sig. Kan man resa sig mot ett Bills i medvind? I övrigt så är man ett springstarkt lag med Lindsey och Freeman i spetsen. Rookie qb Brandon Allen har fått lita på sina springare extra mycket efter en tuff inledning på sin NFL karriär. Här kommer det bli avgörande för matchen att Broncos får till sitt springspel då passningsspelet helt gått i stå.

Speltips

Jag tror att Bills Maffia (Buffalos fanbase) får hurra högst med en bekväm hemmaseger. Speltipset kommer därför vara att Kyle Allen hittar fram med sina passningar till unge John Brown – Brown Över 4.5 catch @ 2.15 känns väldigt spännande och jag investerar 4 Units.

✅ John Brown är stekhet med 9 catch senaste matchen!

✅ Kyle Allen har nytt självförtroende efter sin bästa match i karriären.

✅ På hemmaplan är Bills starka och med publikens stöd kommer man kämpa mot slutspelsplats.

✅ Denver Broncos visade sig riktigt mänskliga med riktigt dåligt defense förra matchen, håller i sig här?

❌ Att Denvers D steppar upp ordentligt.

Speltips: John Brown Över 4.5 catch

Odds: 2.15

Insats: 4 Units

Spelbolag: LeoVegas.com

Liga: NFL

Avkast: 24/11 19.00

Lira dina NFL spel hos LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till