BP-Bajen där jag hittar spelvärde i 3.70 med 3 units hos Unibet.

BP

BP som hade en fin period innan uppehållet har inte fått det att stämma efter vilan. 4 raka förluster i ligaspelet och är det nu vi börjar bevittna den kvalitet BP besitter? Förlust senast mot Häcken på Bravida Arena där man trots en sen kvittering till 2-2 får åka hem med 0 poäng då Häcken lyckas göra 2 mål på övertid. Dessförinnan torsk hemma mot dåliga Degerfors och här såg vi samma tendens som mot Häcken, man faller ihop i slutet. BP har ledningen med 1-0 men tappar till 1-2 inom loppet av 3 minuter sista 10. Nu kommer Bajen på besök, ett lag man torskade med 2-1 mot på Tele 2 och också här tappade man poäng i slutet av matchen när Bajen gör 2-1 i 94:e minuten. Orkar de inte en hel match är frågan när de får jaga boll mer eller mindre hela tiden? Fem senaste matcher följer.

Hammarby

Bajen har inte övertygat i år. De har haft det riktigt svårt stundtals faktiskt och med det materialet som finns i laget så ska det inte vara 12 poäng upp till Europaplats. Vad som är positivt för Bajen är att man nu har 2 raka segrar vilket såklart ger lite arbetsro för truppen. 3-1 seger hemma mot Kalmar senast. Dessförinnan 2-1 seger borta mot Sirius. Som redan nämnts så avgjorde man sent hemma mot BP där Erabi blev matchhjälte med sitt sena mål. Just Erabi har nu 3 mål på de 4 senaste matcherna och vi lär få se fler kassar från honom den här säsongen. 5 senaste matcher följer.

Speltips

Detta ska Bajen vinna. Spelvärde i 3.70 på -1 Asian där vi får insatsen tillbaka med seger med ”bara” 1 mål. 3 units spelas hos Unibet.

✅ Bajen kommer med 2 raka segrar.

✅ BP kommer med en nedåtgående form.

✅ Detta blir med största sannolikhet en match där BP kommer få jaga boll och liknande scenario med sena insläppta mål skulle inte förvåna mig.

✅ Bajen har vunnit med minst 2 de 3 senaste besöken på Grimsta. Liga & cupspel inkluderat.

❌ Börjar det att hacka för Bajen kan de nervösa tendenserna vi sett under säsongen spela dem ett spratt.

Speltips: Bajen -1 Asian

Odds: 3.70

Insats: 3 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 21/7 klockan 19:00

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- riskfritt spel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till