Matchen:

Söndagens speltips kommer från Premier League och det är Brighton som tar emot krislaget Leicester som verkar helt tappat farten och livsglädjen.
Hemmalaget kommer från en 2-1 förlust borta mot Fulham, men innan dess imponerade Brighton STORT och hade raden 3-1-0 inledningsvis av denna säsong. 2-1 seger mot Man United, 0-0 mot storsatsande Newcastle, 2-0 mot West Ham och 1-0 mot Leeds.
Resultat som imponerar men även spelet, Graham Potter gör underverk med detta lag som ofta blir underdogs men inte denna kväll.
Nu gästar Leicester som genomgått en stor negativ förvandling mot hur de sett ut sista åren.
Leicester brukar spela fartfyllt, kaxigt och vara dödliga i omställningarna. Vardy, Barnes, Tieleman och Maddison har varit väldigt bleka och laget har raden 0-1-4 och ligger såklart sist i tabellen.
Senast förlorade man hemma mot Man United med 0-1, inget att skämmas för egentligen men spelet var under all kritik av det jag hann se innan jag somna ifrån matchen i andra halvlek.
2st skott på mål och 1 skapad hörna på hemmaplan mot ett Man United som hittills denna säsong varit svaga är en underprestation av stora mått med tanke på vilka spelare Leicester faktiskt har i startelvan.
Om inte Brendan Rodgers får fart på spelarna här hänger han riktigt löst och jag tror de åker hem med svansen mellan benen igen.
Brighton på hemmaplan är ingen lätt match och nu när Leicester fått 2 dagar mindre vila mellan matcherna än Brighton så tycker jag oddset på 1.89x på hemmalaget är väldigt tilltalande.
Utgångstips 2-1 !

För och Nackdelar:
✅ Brighton har spelat riktigt bra denna säsong och har vunnit 3/5 matcher.
✅ Leicester har bedrövlig formrad på 0-1-4 och ligger sista i PL.
✅ Leicester skapade nästan ingenting i sin förra omgången och va bedrövliga offensivt.
✅ Brighton har fått vila 2st dagar längre än Leicester till detta möte.
❌ Brighton gör sällan massa mål framåt och lever lite på sitt tighta försvar. Leicester har stor potential i detta lag med flera offensiva spelare bara de får ordning på spelet.

Spel: Brighton seger
Odds: 1.89x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Söndag 15.00
Liga: Premier League
Bonus: 100kr
Bolag: LeoVegas

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet.

Klicka här för att komma till de övriga bonusarna med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till