Måndagens speltips kommer även det från Premier League. Säsongens första PL rek satt till fina 2.50 när Arsenal vann med 0-3 och jag hoppas mötet mellan Brighton och Chelsea kan bjuda på nästa vinst.
Här ska det vara stor skillnad på lagen även om Brightons defensiva styrka har orsakade ett par skrällar förra säsongen.
Nu har Chelsea rustat upp offensivt och jag ser dom som KLARA favoriter att vinna denna match.
Spel: Chelsea seger, odds 1.66LeoVegas och spelet får 8/10 U.

Brighton:

Premiär alltså för denna säsong och alla lag är lite svåranalyserade då man inte kunnat följa träningsmatcherna preseason.
Däremot kan man se att de inte lagt alltför mkt krut på att ta in några stjärntillskott som kan lyfta laget från förra säsongen.
Visst Adam Lallana kan bli en friskt fläkt men Brighton spela större delen av sina matcher med lågt försvar och satsade på kontringar.
Nu står motståndarna redo för den uppgiften och jag tror de kommer få det riktigt tufft att leverera denna säsong och man avslutade förra säsongen på ett bedrövligt sett där målproduktionen va under all kritik. Man gjorde ex bara 2 mål framåt i 3/19 senaste tävlingsmatcherna och när de mötte något av topplagen rasade man ihop helt och hållet. 0-3 Man United, 1-3 Liverpool och 0-5 Man City, alla matcher på hemmaplan !

Chelsea:

Chelsea avslutade förra säsongen på ett mycket bra och offensivt sett vilket tog dom till en 4e plats i tabellen och CL spel.
Chelsea vann 7/10 senaste ligamatcherna och totalt producerade man 22 mål framåt, men trots det har man förstärk offensiven med Leverkusens skyttekung Kai Havertz och även Leipzigs skyttekung Timo Werner.
Thiago Silva har värvats in från PSG för att stärka upp försvaret men han missar denna match pga skada.
Chelsea har lagt mycket pengar på att rusta upp för att ge sig in i titelracet och då har man inte råd att förlora dessa matcher.
Jag tror man kommer dominera totalt från start och blir väldigt förvånad om man inte står som segrare när domaren blåser av.

För och nackdelar:
✅ Brighton har haft problem med offensiven under lång tid.
✅ Chelsea avslutade ligaspelet med en hysterisk målform.
✅ Chelsea har värvat in 2st skyttekungar som kan avgöra matcherna på egen hand.
❌ Chelseas försvar var långt ifrån godkänt förra säsongen. Trots att Chelsea kom 4a och Brighton på plats 15 släppte de in lika många mål.

Speltips: Chelsea seger
Odds: 1.66
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: Måndag 21:15
Bonus: 100 kr via denna länk
Liga: Premier League
Insats: 8/10 Units

Klicka här för att rygga spelet eller ta bonusen


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till