Söndagens speltips kommer även det från Premier League. Det är Brighton som tar emot Aston Villa här i sista omgången innan VM drar igång runt hörnet.
Båda lagen kommer med en hysterisk målform och varit inblandade i väldigt målrika matcher på slutet.
Räknar man med cupmatchen senaste mot Arsenal så har Brighton nu vunnit 3st raka segrar efter en mörkare period där man hade svårt att få in bollen.
4-1 mot Chelsea, 3-2 mot Wolves och sista 3-1 seger borta mot Arsenal. Det är inga resultat man pratar bort så skönt för Brighton att vända trenden efter Potter lämnade tränarposten.
Aston Villa då ? Ja det blåser storm åt alla möjliga håll från match till match. Gerrard är kickad och målskörderna radas upp.
Droppen blev när man förlora med 3-0 mot Fulham, men därefter vann man med 4-0 hemma mot Brentford som tidigare idag vann borta mot City.
Sedan förlora man med 4-0 mot Newcastle, tog revansch och vann mot United med 4-1 i ligan innan man förlora samma möte i cupen med 4-2.
Jag tycker det är 2st lag som inte riktigt hittat sin identitet och det är svängdörrar i försvaren vilket gör att jag kliver in på ett målspel som har oväntat högt odds enligt mig.

För och Nackdelar:
✅ Båda lagen har nyligen bytt tränare och sett väldigt identitetslösa ut.
✅ Brighton har löst spelet i 4 raka matcher.
✅ Aston Villa har löst spelet i 5 raka matcher.
❌ Coutinho saknas och Villa har haft stora problem med målskörden på bortaplan.

Spel: Asian ö2.5 mål
Odds: 1.95x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Söndag 15.00
Liga: Premier League
Bonus: 1250kr
Bolag: Bet365

Klicka här om du vill hämta 1250kr i bonus eller rygga spelet.

Klicka här om du vill komma till övriga bonusar med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till