Allsvenskan och jag tycker mig ha hittat ett fint spel i matchen BP-Degerfors. 5 units stoppas in hos Unibet till oddset 1.73.

BP

BP fick inte alls det de ville efter uppehållet när AIK kom på besök. 0-1 i baken redan efter 5 minuter och ett desperat AIK är inte enkla att jobba ner då. När dessutom 0-2 kommer efter 18 minuter så var uppförsbacken lång. BP hade svårt att skapa chanser i första och trots att det såg bättre ut i andra kunde de inte få hål på Gnaget och matchen slutade med en 2-0 förlust. Innan uppehållet så blandade och gav laget precis som alltid. En tung förlust mot Bajen på övertid sved ordentligt. Passande motstånd här att studsa tillbaka mot! Fem senaste matcher följer.

Degerfors

Degerfors är milt uttryckt usla i år. Omstarten efter uppehållet blev en 2-0 förlust hemma mot Värnamo och det som såg bedrövligt ut innan uppehållet såg man nu också. Försvaret är otroligt svajigt och med sina 36 insläppta mål på 14 matcher är man överlägset sämst i serien. Att man dessutom inför matchen mot Värnamo pratar om att man slipat på försvaret under uppehållet och ändå tillåter Värnamo att ha 10 avslut på mål är inget annat än smått patetiskt. Vad ska rädda Degerfors? Jag ser det inte komma. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Ett uselt försvarsspel hos Degerfors och en Oskar Petersson i BP som när han är bra är mycket bra gör att 5 units spelas på BP ö 1.5 mål i matchen till oddset 1.73 hos Unibet.

✅ Degerfors har Allsvenskans sämsta försvar.

✅ Degerfors snittar 4 insläppta mål/bortamatch.

✅ Degerfors har släppt in minst 2 mål i 11 av 14 matcher.

❌ BP är inget kanonlag och snittar bara 1 mål/hemmamatch.

Speltips: BP ö 1.5 mål

Odds: 1.73

Insats: 5 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 8/7 klockan 17:30

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till