Augustis första rek hämtas från Gamla Ullevi där Blåvitt tar emot Norrköping! 1.72 är oddset på mina tankar och bolaget Betsson!

Blåvitt

Blåvitt tar en otroligt viktig seger när de vann med 2-0 borta mot Norrköping! 1-0 kom av Simon Thern och Yakob gör 2-0 på ett komiskt mål i slutet av matchen. Nu då ”returmöte” då serien vänder och på Ullevi får vi säkerligen se en liknande matchbild som den i Norrköping. Blåvitt var rejält rejält tillbakapressade stundtals och att de åkte hem till GBG med en 0 insläppta i fighten har de Hahn att tacka för. En riktigt bra insats av Blåvitts keeper var anledningen till 3 tagna poäng! Fem senaste matcher följer.

Norrköping

Oj vad tufft de har det i år Norrköping. Nu är laget uppe 8 raka utan seger (träningsmatcher inkluderat). De får det helt enkelt inte att stämma och trots att Norling fick lämna så har laget inte fått en boost efter det. Truppen i sig är för bra för tabellplaceringen som nu är 12. Inte gott nog för den truppen med bla Levi och Nyman. Sigurdsson kommer att växa in i laget och jag har svårt att se att Peking slåss för sin existens när serien ska summeras. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Att Norrköping inte fick in bollen senast var faktiskt helt otroligt. Galna räddningar av Hahn och makalösa missar. Skapar Norrköping något i närheten av vad de gjorde på hemmaplan så gör de mål på Ullevi. Blåvitt går sällan mållösa på hemmaplan och borde inte göra det i den här fighten heller. Med det sagt spelas 5 units på Båda Lagen Gör Mål hos Betsson @1.72.

✅ Blåvitt har inte gått mållösa från någon hemmamatch i årets Allsvenska.

✅ Blåvitt har hållit nollan 2 ggr på Gamla Ullevi i år, mot Degerfors och Sundsvall.

✅ Även om Norrköpings form är usel så finns kapaciteten i truppen.

✅ 5 av de senaste 6 mötena har slutat med att båda lagen gjort mål.

❌ Kan Hahn göra en lika galen insats på hemmaplan som senast?

Speltips: Båda Lagen Gör Mål

Odds: 1.72

Insats: 5 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 1/8 klockan 19:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100:-

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till