Blåvitt-Helsingborg på Gamla Ullevi och mina tankar här betalar 2 gånger pengarna hos Betsson och 5 units spelas.

Blåvitt

Stahre verkar ha fått ordning på saker och ting och det är ett helt annat Blåvitt vi får se nu än i början av säsongen. Det finns ett självförtroende i truppen som man inte sett på länge och nyckeln till detta är mixen mellan unga talanger och erfarna rävar. Carneil på mitten är en riktigt fin tekniker och mittbacken Bångsbo är en modern mittback med fina offensiva kvaliteter. I skrivande stund har Blåvitt 4-0 borta mot Mjällby. Fem senaste matcher följer.

Helsingborg

I skrivande stund har Helsingborg 2-2 borta mot Värnamo i en match där de hämtar upp ett 0-2 underläge. Oavsett utgång i den matchen så kommer Helsingborg behöva slita för sin existens i Allsvenskan resten av säsongen. Skåningarna har haft en riktigt tuff säsong med strulande spelare i truppen och laget är sett till sin kvalitet på truppen inse regionerna av tabellen de bör vara. Om Helsingborg klarar sig kvar så krävs en ordentlig ombyggnad i laget inför nästa säsong. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Harmoni i truppen hos Blåvitt och ett fint försvarsspel gör att jag inte ser att Helsingborg kommer att hota om poäng här. Spelvärde i -1 Asian till 2 gånger hos Betsson och 5 units spelas.

✅ En av Allsvenskans bästa målvakter står i Blåvitt.

✅ Blåvitts defensiv ser mycket stabil ut och det är svårt att skapa lägen mot dem nu.

✅ Trots att Helsingborg gnetar till sig lite poäng det sista så ska de inte kunna hota om poäng här.

✅ Med 5 inspelade poäng på 9 bortafighter är Helsingborg tredje sämsta bortalaget den här säsongen.

❌ Helsingborg slåss för överlevnad och kommer slita som djur här.

Speltips: Blåvitt -1 Asian

Odds: 2

Insats: 5 units

Liga: Allsvenskan

Avspark: 12/9 klockan 19:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till