Blåvitt tar sig an BP hemma på vad som lutar åt ett fullsatt Gamla Ullevi och här åker 8 units in totalt på 2 olika spel.

Blåvitt

Det finns ingen som har missat Blåvitts kräftgång den här säsongen och det har minst sagt varit kris. Flera nyförvärv plockades in men effekten uteblev till en början. Tränaren tog ett modigt beslut genom att våga bänka Marcus Berg som hade en riktigt tung säsong. Det visade sig vara ett smart drag. Efter bänkningen har Berg börjat leverera och har nu 4 mål på de 3 senaste matcherna. Blåvitt har 10 poäng på de 4 senaste och då har motståndet varit Degerfors, Djurgården, Häcken och Malmö. Man hade 2-0 borta mot Malmö men en sen kvittering gjorde att de fick åka hem med 1 poäng. Berg missade matchen mot Malmö och det gjorde de flesta supportrar orolig men då klev Muccoli (ett av nyförvärven) in i handlingen och tog ansvar med 2 mål. Muccoli har nu 4 mål på de 4 senaste och det verkar vara en värvning som kommer att bli lyckad. Fem senaste matcher följer.

BP

Till skillnad från Blåvitt så har BP motsatt form. 2 jobbiga förluster i rad där man torskar hemma mot Kalmar med 3-2 efter att varit i underläge med hela 3-0 redan i halvtid. Därefter förlust borta mot usla Varberg med 4-3 där man tappar en 3-2 ledning till förlust. BP med sina 26 poäng och en nedåtgående form kan ha en riktigt jobbig höst framför sig. Oscar Petersson som är killen som behöver leverera för att BP ska vinna matcher har inte levererat i de senaste 2. Fem senaste matcher följer.

Speltips

2 lag med helt olika förutsättningar formmässigt. Jag ser inte att Blåvitt tappar poäng här och spelar 5 units på rak seger till oddset 2.02 och 3 units på -1 Asian till oddset 2.80 (insatsen tillbaka vid seger med ”bara” 1 mål. Båda spelen hos Betsson.

✅ Blåvitts form senaste tiden.

✅ BP:s form.

✅ Nyförvärven har börjat leverera för Blåvitt.

✅ Berg har hittat tillbaka med 4 mål på 3 senaste.

❌ Kom landslagsuppehållet olägligt för Blåvitt?

Speltips: Blåvitt rak och Blåvitt -1 Asian

Odds: 2.02 & 2.80

Insats: 5 respektive 3

Liga: Allsvenskan

Avspark: 16/9 klockan 15:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till