Lördagens speltips kommer från Hockeyallsvenskan och det är topplaget Björklöven som tar emot jumbon AIK som är i fritt fall.
Björklöven har klättrat upp till en fin 2a plats och det är främst tack vare ligans bästa defensiv, AIK däremot har en enorm uppförsbacke och målen fortsätter trilla in bakom målisarna. Formen är precis tvärtom för lagen och här är det lätt att ta ställning.
Björklöven -1 Asian till 1.81 får sig 3 Units genom ComeOn som erbjuder detta höga odds medan andra bolag erbjuder 1.60.

Björklöven:

Efter 19 spelade omgångar hittar vi Björklöven på en fin 2a plats med en match mindre spelad än Karlskoga som toppar tabellen på samma poäng.
Björklöven står på raden 13-1-1-4 och målskillnad 61-31. Med det är man laget som gjort 3e mest mål och släppt in överlägset min mål hittills.
Joe Cannata som stått de flesta av matcherna har varit lysande och tillsammans med backarna har man hållit ett målsnitt på extremt låga 1.63 insläppta per match !
Till start kommer man med bra form, 2 raka storsegrar och vinster i 5/7 senaste matcherna.
Nu får man chansen att ta över serieledningen igen när man tar emot AIK som har dålig form och självklart kommer man taggade inför denna uppgift.

AIK:

Vad händer med denna klassiska förening ? Klubben är i fritt fall och tränaren har tappat truppen helt.
Nu hittas man sist i tabellen och man har hela 5 poäng upp till SSK som är närmaste lag i tabellen.
Efter 18 matcher står man på raden 3-1-3-11 och målskillnaden 32-63. Man har alltså gjort minst mål av alla och dessutom släppt in flest mål i hela Hockeyallsvenskan !
Inte blir det bättre av att man kommer till start med 8 raka förluster och humöret är så långt ner det kan komma.
Självklart måste vändningen komma snart men att det skulle ske borta mot hemmastarka Björklöven som verkar nästintill omöjliga att få hål på ?
Känns inte troligt men ska AIK plocka poäng här så måste de göra en heroisk insats och försöka nollställa sig själva från hur spelet sätt ut på slutet.

Lagens 5 senaste matcher:

Tabellen:

För och Nackdelar:

✅ Björklöven har gjort 3e mest mål av alla lag.
✅ Björklöven har släppt in överlägset minst mål.
✅ AIK har gjort minst mål av alla.
✅ AIK har släppt in mest mål av alla.
✅ Björklöven vann bortamötet med 2-0.
❌ För varje förlust kommer man närmare en seger. AIK kan bättre än såhär och att bli stora stora underdogs passar dom perfekt.

Speltips: Björklöven -1 Asian
Odds: 1.81
Spelbolag: ComeOn
Spelstopp: 18.00 Lördag
Liga: Hockeyallsvenskan
Insats: 3/10 Unit

Klicka här för att rygga det höga oddset på ComeOn
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till