Godkväll basketfans! Gårdagens rek på Regatas var helrätt och 3e raka reken satt finfint. Dessa betbuilders har gett mig mersmak så vi ger oss på ytterligare en men denna gång från Brasilien då jag inte gillade utbudet från Argentina inatt. Vi spanar in mötet mellan Flamengo och Unifacisa istället.

Flamengo

Brasiliens bästa lag Flamengo är lika bra denna säsong (om inte bättre) som förra säsongen. 14 vinster och endast 2 förluster hittills och vad som är skrämmande är att dessa förluster kom i början på säsongen. Nu har man 13 raka segrar inför denna drabbning och på hemmaplan med fansen i ryggen bör man städa undan Unifacisa tämligen enkelt. Jag tror dessutom spelarna är lite extra på tårna här då man fick slita rejält för vinsten på bortaplan och en hel del snack kring tveksamma domslut till mästarnas fördel blev det som överskuggade prestationen. Så jag räknar med ett heltaggat hemmalag som skall visa hur mycket bättre man är.

Unifacisa

Ett lag som överraskat mig lite denna säsong. Gjort väldigt bra matcher mot bra lag men även tappat mot bottengäng. Borta har man dock bara 2 vinster och 4 förluster. Lagets amerikaner är stabila tillsammans med Nunes. Spelade bra basket hemma mot Corinthians senast men här ska Flamengo vara numret för stora. Visst gjorde man en bra insats hemma mot dom men en stor skillnad att kliva in i deras borg nu när dom är som hetast.

Speltips

Här går jag på Flamengo i en betbuilder där jag lirar att man leder med minst 3 poäng i halvtid och sedan vinner matchen. Jag räknar med att Flamengo visar vart skåpet skall stå från start och att Unifacisa får försöka hänga med bäst dom kan. 1,76x smeten får sig 6 units i insats. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:

✅ Flamengo är i fantastisk form

✅ 13 raka segrar inför denna match
✅ Unifacisas bortaspel

❌ Lagen spelade jämnt i förra mötet

Speltips: Betbuilder, Flamengo -2,5 poäng första halvlek och Flamengo att vinna matchen
Odds: 1,76
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: 00:00
Liga: Liga A
Insats: 6/10 Units

Upp till 1000kr i spelkrediter på Bet365 via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till