Godkväll basketfans. Gårdagens Betbuilder på Penarol satt lika fint som en rejäl snus efter en brakmiddag och 2 raka spel från Argentina har hittat hem. Dock hade man inte tankarna på spel efter att nyheten om Kobe Bryants tragiska olycka nådde mina öron. En otrolig förlust för alla basketfans världen över och tankarna går till hans familj i denna svåra stund. Till inatt har jag hittat ännu en betbuilder från Argentina och matchen mellan Regatas och Weber Bahia.

Regatas

Regatas ligger under slutspelsplats i en något haltande tabell. Hemmaspelet är det som klickar med 5 vinster och 2 förluster. Bortaspelet är dock inte alls lika bra med bara 2 vinster och 6 förluster. Dock kan man glädjas åt att man haft en någorlunda jämn fördelning på hemma och bortamatcher då dagens motståndare Weber Bahia ligger bättre till i tabellen men som har ett bortaspel som är riktigt uselt. Henriquez och Ramirez är stabila pjäser och med Fernandez från bänken så bör Regatas börja klättra i tabellen snart.

Weber Bahia

Weber Bahia ligger som sagt några snäpp högre i tabellen. Detta beror dock till stor del av att man spelat hela 10 hemmamatcher men bara 4 bortamatcher. Borta är man tvärusla med 0 vinster. 4 raka bortatorsk är väl inte hela världen kan man ju tänka men faktum är att räknar man även in bortamötena i Torneo super 20 så har man bara vunnit 1 match på lagets 10 senaste bortamatcher. Det är oroande med tanke på fördelningen av hemma/bortamatcher man haft hittills i ligan. De Souza Pacheco är lagets giftiga anfallsvapen och han är osäker till spel i nattens match.

Speltips

Här bygger jag en betbuilder likt den igår. Jag tror Regatas leder med minst 2 poäng i halvtid och att man sedan vinner matchen. 1,83x degen får 5 units. Weber Bahias usla bortaspel mot ett hyfsat starkt hemmalag som dessutom kommer med 2 vinster i ryggen bör bli för mycket för ett bortalag som potentiellt även spelar utan sin bästa poängplockare. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:

✅ Weber Bahia är usla på bortaplan

✅ De Souza är osäker till spel
✅ Regatas har vunnit 3 senaste mötena mellan lagen

❌ Weber Bahia kommer med 5 raka hemmavinster i ryggen till detta möte

Speltips: Betbuilder, Regatas -1,5 poäng första halvlek och Regatas att vinna matchen
Odds: 1,83
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: 01:30
Liga: Liga A
Insats: 5/10 Units

Upp till 1000kr i spelkrediter på Bet365 via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till