Godkväll kära läsare! Gårdagens rek på att San Lorenzo skulle leda med mer än 3,5 poäng i halvtid satt fint. Att heltidslinan var satt för högt var helt rätt tanke då matchen blev snorjämn och slutade 92-91. Inatt kör jag en betbuilder återigen från Argentina och mötet mellan Penarol och La Union.

Penarol

Penarol har hittat formen med 3 raka vinster inför denna match och medans hemmaspelet rullar på bra så lämnar bortaspelet mer att önska. Hemma har man 7 vinster och endast 2 förluster hittills denna säsong. Framförallt är man snabbstartat på hemmaplan och tar ofta ledningen i halvtid. Johnson och Cantero är alltid giftiga framåt och bör få det hyffsat enkelt mot ett La Union med stora problem i sin defensiv.

La Union

La Union har stora problem på bortaplan. En vinst på sju försök har det blivit denna säsong. Man är väldigt segstartade på bortaplan och får ofta jobba resten av matcherna i uppförsbacke. Mot ett Penarol som man endast slagit borta en gång sen 2010 bör man alltså få väldigt svårt. La Union har dock spanjoren Maldonado som gör det väldigt bra och som alltid är ett hot runt korgen.

Speltips

Här tror jag på vinst för hemmastarka Penarol. Jag väljer att köra en betbuilder på Bet365 till 1,83x pengarna. Eftersom Penarol startar sina matcher i högt tempo och La Union är segstartat på bortaplan så spelar jag Penarol -1,5 poäng i halvtid samt att man vinner matchen. 6 units investeras. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:

✅ Penarol är hemmastarka

✅ La Union är väldigt svaga på bortaplan
✅ Penarol startar sina hemmamatcher i högt tempo

❌ Maldonado är ett hot

Speltips: Betbuilder, Penarol -1,5 poäng första halvlek och Penarol att vinna matchen
Odds: 1,83
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: 01:00
Liga: Liga A
Insats: 6/10 Units

Upp till 1000kr i spelkrediter på Bet365 via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till