Lördagens speltips kommer från fotbolls-EM och det är en av favoriterna på förhand (Belgien) som här i första omgången ska möta offensiva Ryssland på bortaplan. Matchen spelas i St. Petersburg men trots det så tror jag Belgien kommer föra matchen och så för majoriteten av målskörden.
Dock avstår jag rakt seger för Belgien till 1.73x då Ryssland gjort minst 1 mål framåt i 20/23 senaste matcherna och då passar ett målspel bättre till högre odds. Funderade först på BLGM till 2.0x men nöjer mig med detta spel.
Spelet: Belgien ö1.5 mål, högst odds hittas hos Unibet i skrivande stund till 1.94x och spelet får 6/10 U.

Belgien:

I mina ögon finns det 3st lag som gör upp om detta mästerskap och det är Belgien, Frankrike och Italien. Jag tycker dessa lag står ut lite med olika kvalitéer och att Belgien ska vara klara favoriter här mot Ryssland kanske känns självklart?
Ja på pappret är de väl bättre på alla positioner men det är första matchen i mästerskapet och Ryssarna får lite hemmafördel då matchen spelas i Ryssland. Men Belgien är fyllt av världsstjärnor och offensivt har vi Lukaku, Mertens, Tielemans, Benteke, Batshuayi, DeBruyne och bröderna Hazard som kan göra kaos med alla försvar.
När lagen möttes i EM-Kvalet 2019 så vann Belgien med 3-1 hemma och 4-1 på bortaplan, så visst ska de ha riktigt bra chans att smeka in 2 nya mål till relativt högt odds fast det är premiär.

Ryssland:

Ryssland är alltså ett av länderna som får spela på “hemmaplan” här i St Peterburg med troligen en stor del av publiken i ryggen och det kan de behöva.
Jag ger inte Ryssland speciellt stor chans att skrälla i detta EM men är det nån gång man ska bråka med dessa storlag så är det i en premiär innan lagen spelat ihop sig helt.
Ryssland har ju visat innan att man kan störa Belgien i kvalet och i 1-4 förlusten på hemmaplan så vann man bollinnehavet och skapade mest målchanser. Jag hoppas på liknande scenario igen att Ryssland försöker gå framåt och att Belgien då kontrar sönder dom i sin iver att anfalla på hemmaplan.
Ryska laget består mest av inhemska spelare och är det någon spelare som ska hota framåt är det stjärnan Artem Dzyuba som gjort 20 mål på 27 matcher denna säsong i ligaspelet för Zenit.

Lagens 5 senaste matcher:

För och Nackdelar:
✅ Belgien brukar ösa in mål mot Ryssland.
✅ Belgien är bättre på alla positioner.
✅ Belgien har flera anfallare i världsklass i truppen.
✅ Ryssland på hemmaplan kommer troligen få lite övermod vilket kan straffa sig.
❌ Premiärer innehåller ofta skrällar och storlagen kan behöva ett par matcher att spela ihop sig ibland innan de får ut 100 %.

Spelet: Belgien ö1.5 mål
Odds: 1.94x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Lördag 21.00
Liga: Fotbolls-EM
Bonus: 100 kr
Högst odds: Unibet

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till