Onsdagens speltips kommer från Champions League och det är returmötet mellan den tyska maskinen B.Munchen och Italienska Lazio.
Första mötet blev grinig och de gula korten haglade (5+2), nu när Bayern i stort sett redan avgjort dubbelmötet med en 4-1 seger på bortaplan så kan känslorna bubbla upp igen när Lazio inte har något att förlora och kan lätt tappa humöret när Bayern börjar rulla runt och döda tid i slutet.
Spelet: Över 3.5 kort totalt, högst odds hittas på Betsafe till 1.78x och jag rekommenderar 7/10u.

Förra matchen:

B.Munchen tog tag i takpinnen direkt i första mötet och efter slarv av Lazio kunde Lewandowski sätta 0-1 redan efter 9 minuter.
Lazio försökte vad de kunde man det hjälpte inte när Bayern va på spelhumör. Bayern kunde fått straff efter drygt 20 min men spelet fortsatte och istället gör unga Jamal Musiala 0-2 istället och innan domaren blåst av för paus så hade Sané även gjort 0-3.
0-4 kom direkt efter pausen och det blev startskottet för ett irriterat Lazio som trots 1-4 kvitteringen insåg att CL äventyret har tagit slut.
De fula kapningarna kom en efter en och det blev hela 6 gula kort i andra halvlek, nu måste alltså Lazio göra minst 4 mål på bortaplan annars är man utslagna och det förstår alla att det inte kommer ske.
Därför tror jag det kan bli en grinig tillställning detta när Bayern försöker dra ner på tempo och ställa om när Lazio gör misstag i uppbyggnadsfasen vilket leder till tröjdragningar och frustrerande kapningar.
Och det kan säkert komma ett par olämpliga grodor ur munnen på de frustrerade spelarna sista 20 min när Bayern börjar leka boll.

Domare:
Domare i matchen är Rumänske Istvan Kovacs och här ser ni hans stats från matcherna han dömt i CL sista åren.

Han har ett snitt på 4.5 gula kort och då är ej de röda korten inräknade.

För och Nackdelar:
✅ Lazio måste tokanfalla direkt om de ska ge det en chans vilket leder till många kontringar och kapningar.
✅ Laziospelarna är säkert griniga i.o.m uttåget som väntar och riskerar inga avstängningar ifall de tar några kort.
✅ Andra halvlek urartade med 6 gula kort i förra mötet. (7st totalt i matchen)
✅ Lazio är laget i Serie A som tagit näst flest kort denna säsong.
✅ Kvällens domare har ett snitt på 4.37 gula kort i sin CL karriär.
❌ Bayern Munchen är laget som har lägst kort-snitt i hela Bundesliga på 1.25 gula.

Spel: Ö3.5 kort totalt
Odds: 1.78x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Onsdag 21.00
Liga: Champions League
Bonus: 100 kr
Högst odds: Betsafe

Klicka här för att ta bonusen eller rygga spelet.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till