Handbolls EM är på intågande! Äntligen! Mitt första lagda spel för turneringen handlar om intern skyttekung och laget är Island. 1.80 är oddset och 4 units spelas.

Island

Islands trupp är inför det här mästerskapet intressant med spelare som Omar Ingi Magnusson (Magdeburg), Aron Palmarsson (Ålborg), Teitur Einarsson (Flensburg), Gislason (Rhein Neckar Löwen) är några riktigt skarpa namn att nämna ur truppen. Jag väljer dock att fokusera på en annan kille i truppen! Mer om honom längre fram i texten. Island spelar i grupp B och kommer att behöva leverera på absolut högsta nivå för att kunna ta sig vidare från gruppen där de ställs mot Ungern, Nederländerna och Portugal. Nederländerna kommer att vara slagpåsen i gruppen och Island behöver med största sannolikhet att besegra antingen Ungern eller Portugal vilket bör bli en tuff nöt att knäcka. Jag tror inte att de löser det och Island får enligt mig respass redan i gruppspelet.

Bjarki Mar Elisson

Bjarki Mar Elisson är en målskytt av absolut högsta världsklass och är mitt tips att bli Islands bästa målskytt. Elisson som till vardags spelar i Bundesliga med Lemgo har nyligen gått ut med att han lämnar klubben vid säsongens slut för att ta sig an större utmaningar. Elisson kom till Lemgo säsongen 2019 och säsongen 19/20 blev han Bundesligas skyttekung vilket är otroligt imponerande när man spelar i ett mittenlag i ligan. Han är otroligt säker från kanten och en trygg straffskytt och får allt som oftast förtroendet även i landslaget trots att Palmarsson är en mycket skicklig straffskytt han också.

Speltips

Elisson blir Islands bästa målskytt till oddset 1.80 spelas med 4 units hos Betsson. Argument följer.

✅ En av Bundesligas bästa målskyttar sedan 2019.

✅ Säker straffskytt.

✅ Palmarsson som enligt mig är största hotet är mer spelfördelare än målskytt i landslaget och hans avslut tas allt som oftast från 9-10 m. Det är dock inga dåliga projektiler Palmarsson levererar från distans.

❌ Osäkert läge med Covid situationen och skulle Elisson visa ett positivt test så är detta spelet med största sannolikhet helt kört.

Speltips: Elisson Islands bästa målskytt

Odds: 1.80

Insats: 4 units

Liga: Handbolls EM

Spelstopp: 14/1 klockan 20:30

Bonus: 100:-

Högst odds: Betsson

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till