Godkväll basketfans! Några dagars uppehåll då jag lagt fokus på livespelen som gått riktigt bra i februari. Tidigt imorgon spelas det dock en match från Australiensiska NBL som jag fastnat för. Mötet mellan South East Melbourne och Sydney Kings är där polletterna ryker in.

South East Melbourne

Förutom deras extremt jobbiga lagnamn så har SEM gått från en rolig nykomling till att ha dalat ner under säsongen till näst sista placeringen i tabellen. Endast 2 vinster på lagets 10 senaste matcher och nu ska man alltså ta emot ligans bästa lag när man torskat 5 raka matcher. Creek är ändå lagets behållning men frågan är om han inte flyttar till nytt lag så fort möjligheten ges. Det är uppenbart hur mycket till som kommer behövas i detta lag för att komma upp i riktig NBL standard.

Sydney Kings

Här snackar vi ett kvalitetslag från Australien. Hemvist för Bogut (GSW) och Ware (Washington Wizards). Här bör laget vara heltaggat efter förlusten mot den ständige rivalen Perth senast. Jag tror South East Melbourne får ta smällen. Kings leder serien med 18 vinster och 8 förluster. De 3 gånger lagen mötts har Sydney alltid vunnit och med rådande form hos hemmalaget så ska detta vara en perfekt match att studsa tillbaka på för Sydney.

Speltips

Här kliver jag rätt in på Sydney. Motivationen bör finnas där efter torsken senast mot Perth. Svårt att tänka mig att matchen skulle bli särskilt jämn och Sydney -6 poäng till 1,90 känns helrätt. 6 units investeras. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:
✅ SEM har bara 2 vinster på lagets 10 senaste matcher
✅ Sydney är serieledare
✅ Sydney har aldrig förlorat mot SEM

❌ Underskattning

Speltips: Sydney Kings -6 poäng
Odds: 1,90
Spelbolag: Leovegas
Spelstopp: 05:00
Liga: NBL
Insats: 6/10 units

100% bonus upp till 3000kr på Leovegas via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till