Godkväll basketfans! Maxbeten senast gick tyvärr åt skogen då Wizards och Hornets turades om att göra närmare 40 poäng i varsin quarter i första halvan av matchen. Ändå levde spelet med endast 28,7 sekunder kvar av matchen. Vi gör en dykning i tyska Pro A ligan imorgon istället. Ni som följt mig ett tag vet att vi hämtade över 3x degen på Itzehoe från denna ligan och nu är det dags att försöka hämta hem ett finfint odds igen. Tubingen att vinna matchen spelas till 2,65x degen.

Leverkusen

Leverkusen ligger på en sjätteplats med 9 vinster och 7 förluster. Man kommer från 2 raka förluster mot Paderborn och Bremerhaven. 2 matcher där man var klara favoriter. Det står med andra ord inte riktigt rätt till i Leverkusen. Bänken levererar inte alls och alldeles för mycket press har lagts på lagets 3 amerikaner Goodin, Mann och Reaves. Sistnämnda Reaves har inte alls kommit upp i nivå och det är snarare Jostmann som försökt fylla upp vilket skapat kaos i försvaret. Hemma har man dock en bra statistik fortfarande med 6 vinster och 3 förluster. Dock har alltså de 3 förlusterna kommit på de 4 senaste hemmamatcherna.

Tubingen

Tubingen har vunnit 8 av lagets 10 senaste matcher. Man har 12 vinster och endast 4 förluster på hela säsongen. Borta har man 7 vinster och 4 förluster. Tubingen går riktigt bra och har ryckt lite i toppen ihop med Jena och Rostock så man ligger just nu på en 3e plats. Tubingens styrka är helt klart lagets försvarsspel. Det blir sällan shootouts i deras matcher och med bra 2 vägsspelare i finländaren Kivimaki och amerikanen Mikesell så ska man ha bra chans här att bättra på sin bortastatistik.

Speltips

Här synar jag ett fint odds på gästerna Tubingen som spelat riktigt bra denna säsong. 2,65x degen för den raka bortavinsten känns helt klart spelvärd när Leverkusen börjat vackla rejält på hemmaplan och förlorat 3 av lagets 4 senaste hemmamatcher. 2 av dessa förluster mot sämre motstånd än Tubingen.

För och nackdelar

✅ Tubingen har vunnit 8/10 senaste

✅ Leverkusen har förlorat 3/4 senaste hemmamatcherna

✅ Tubingen har 12 vinster och bara 4 förluster hittills denna säsong

❌ Leverkusen har varit hemmastarka innan slumpen man nu hamnat i

Spel: Tubingen att vinna matchen

Odds: 2,65

Insats: 5/10 U

Spelstopp: 19:30

Liga: Pro A

Spelbolag: Bethard

Rygga spelet och hämta din bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till