Fint lir senast när Clippers slog Lakers efter en mäktig upphämtning. Jag kollar in en eftermiddagsmatch från brasilianska NBB och mötet mellan Corinthians och Flamengo. Kolla in reken nedan.

Corinthians

Corinthians börjar halka efter i en otroligt jämn tabell. Man skulle kunna säga att tabellen är uppdelad i tre block just nu där Corinthians ligger på en sjätteplats men på exakt samma poäng som 4 lag till. 4 raka förluster inför denna match där man ska möta tabellettan som inte torskat en enda bortamatch än.

Flamengo

Flamengo tuffar på som tåget. 12-2 hittills i ligan och inte en torsk på bortaplan. Man kommer med nio raka vinster inför detta möte och man har aldrig torskat mot Corinthians. Marquinhos är helt outstanding och tillsammans med Balbi och Rafael så är det inte många lag som kan svara upp mot Flamengo. Amerikanen Graham går förmodligen in i startfemman igen och då får man ytterligare kraft i offensiven.

Speltips

Här bör Flamengo göra processen kort med ett Corinthians man aldrig förlorat mot. Ett hemmalag i otroligt risig form mot en lagmaskin som bara plöjer fram i ligan och som alltså kommer med 9 raka vinster i ryggen till detta möte. Jag lägger 7 units på Flamengo -3,5 poäng till 1,83 på Bet365. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:

✅ Corinthians har aldrig slagit Flamengo
✅ Flamengo är ligans bästa bortalag
✅ Flamengo kommer med 9 raka vinster till denna match

❌ Om Flamengo av någon anledning skulle slappa igenom matchen

Speltips: Flamengo -3,5 poäng
Odds: 1,83
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: 16:50
Liga: NBB
Insats: 7/10 units

Ta bonusen på 1000kr i spelkrediter på Bet365 här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till