Dags för finalen i Torneo super 20 i Argentina. Föga förvånande så står San Lorenzo på ena sidan. Ett intressant lir är hittat. Kolla in reken nedan.

San Lorenzo

I min bok talar vi om Argentinas bästa lag här. Med lirare som Batista-Hernandez, Tucker och Aguirre så går man riktigt bra även denna säsong. Riktigt bra försvarsspel blandat med riktigt bra skyttar gör att man är stora favoriter i denna final då den raka ettan står i runt 1,36. 8 av 10 senaste matcherna har man vunnit och krossen av Gimnasia i semifinalen vittnar om vad man kan vänta sig i denna final.

Quimsa

Quimsa har gått riktigt bra denna säsong och befinner sig i toppen av tabellen i ligaspelet. Alltså inte förvånande att det är just dessa lag i final i denna turnering. På hemmaplan är man grymma men bortaspelet har hackat i omgångar. Nu ska man alltså ta sig an ett San Lorenzo som besitter betydligt mer rutin och som har 13 raka hemmasegrar. Dessutom har Quimsa aldrig vunnit borta mot sina rivaler. Håll dock koll på italienaren Mainoldi och Brussino som gjort det riktigt bra senaste matcherna.

Speltips

Här måste jag ändå tro på San Lorenzo. Man är grymt starka på hemmaplan och det lär vara bra tryck på läktarna. Jag är inte överförtjust i att handikappet fulltid står på -7,5p så jag väljer istället halvtidslinan. San Lorenzo -3,5 poäng i första halvan liras till 1,83x degen och 5 units investeras. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:

✅ San Lorenzo är sjukt hemmastarka

✅ Quimsa har aldrig vunnit borta mot San Lorenzo
✅ Hemmalagets rutin

❌ Quimsa är ett topplag denna säsong

Speltips: San Lorenzo -3,5 poäng första halvlek
Odds: 1,83
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: 01:45
Liga: Torneo super 20 Argentina
Insats: 5/10 units

Upp till 1000kr i spelkrediter på Bet365 via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till