Förra 3×3 reken föll med ynka 3 poäng men jag är fortfarande positiv till 3×3 rekar och förhoppningsvis har vi marginalerna på våran sida med dagens match!

3×3 Serbien – Brasilien:

Serbien som var med och bidrog till vinsten i min första 3×3 rek spelar idag mot Brasilien! Jag tror på mycket poäng under korgen då Serbien har längd och Brasilien har snabbheten vilket förhoppningsvis kommer resultera i mina fouls och gratis straffkast = poäng!

”För er som inte vet var 3×3 är, 

Det är mer som en ”street” match som spelas utomhus, 3 mot 3 och detta har blivit så populärt senaste 5 åren så väldigt många som spelar organiserat basket i klubblag och landslag spelar även 3×3 på somrarna där man kan vinna mycket prispengar och åka världen runt och spela genom FIBA (Europeiska förbundet)

Idag satsar vi på ett överspel efter senaste förlusten.

Den stora skillnaden mellan 3×3 och vanlig basket är att man spelar bara på halvplan då det är så få spelare,
Detta gör att det blir väldigt mycket mer skott och skills som avgör vilket lag som vinner…. Då farten och snabba uppsel aspekten försvinner lite med detta spelsystem!”

Speltips:

En poängrik match där mycket av poängen kommer nära korgen och från fouls = Straffkast, då jag tror det blir en kamp under korgen och mycket snabbhet idag!
Därför kommer jag investera i ett överspel!

För och nackdelar:

✅ Serbien har längdövertag.
✅ Brasilien är snabba.

❌ Tiden är knapp.

Spel: Serbien – Brasilien Över 35.5p totalt inkl förlängning 
Odds: 1.80x
Units: 5
Spelstopp: Torsdag 12:20
Liga: 3×3 
Bolag: Bet365

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till