Vi jagar 6 raka vinster ikväll med en utdelning som ger 2.18x pengarna!

Tenerife – Zaragoza:

Ikväll möter Tenerife (Plats 4) , Zaragoza som är plats 13 och kommer alltså inte spela något slutspel i ACB ligan vilket är ganska uppenbart med tanke på att de endast lyckats skrapa ihop 12 vinster och Tenerife är en match ifrån de dubbla i antal vinster denna säsong! En klar klasskilnad för hemmalaget vilket jag tror kommer genomsyra matchen i rutin och tempo, Zaragoza har en del spelare som är duktiga offensivt vilket kan få denna match till en relativ tight uppvisning vilket jag hoppas på då Tenerife behöver spela sina ordinarie spelare istället för att rotera runt för att de leder överlägset. Ska Tenerife vinna överlägset? ja! Tror jag man underskattar Zaragozas offensiva spel? JA, Överspel och vinst för Tenerife? JA!!!!

Speltips:

Trots att Tenerife är solklara favoriter tror jag detta kan bli tight och det gynnar vårt överspel! Tenerife att vinna matchen + Över 155.5p inkl förlängning!

För och nackdelar:

✅ Tenerife hemmaplan.

✅ Tenerife kommer underskatta Zaragozas offensiv.

❌ Kan bli dominans tidigt och det förstör överspelet.

Spelstopp: Tisdag 21:00

Speltips: Tenerife att vinna + Över 155.5p i matchen inkl förlängning.

Odds 2.18x

Units: 5

Bolag: Unibet – 100kr bonus.

Liga: ACB

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till