Första 3×3 reken satt bekvämt så jag fortsätter som utlovat och ser hur långt basket-sinnet räcker utan att vara bombsäker helt enkelt!

3×3 USA – Nya Zeeland:

Bör vara klasskillnad mellan dessa två lag! USA brukar ha mycket att komma med och förutsättningarna för att de har top 10 av dem bästa dam-basket spelarna i världen med tanke på deras liga WNBA är nog väldigt stor … därför tänker jag att 3×3 som endast kräver 3 ”bra spelare” lär vara sjukt högt i tak att ens komma med i USA:s 3×3 landslag så att säga! Detta ska vara en vinst för USA och jag anser att -7.5p inte är omöjligt om man tittar på resultaten USA gjorde under 3×3 2021.

”För er som inte vet var 3×3 är, 

Det är mer som en ”street” match som spelas utomhus, 3 mot 3 och detta har blivit så populärt senaste 5 åren så väldigt många som spelar organiserat basket i klubblag och landslag spelar även 3×3 på somrarna där man kan vinna mycket prispengar och åka världen runt och spela genom FIBA (Europeiska förbundet)

Idag satsar vi på en lågodds-dubbel för att värma upp lite enkelt,

Den stora skillnaden mellan 3×3 och vanlig basket är att man spelar bara på halvplan då det är så få spelare,
Detta gör att det blir väldigt mycket mer skott och skills som avgör vilket lag som vinner…. Då farten och snabba uppsel aspekten försvinner lite med detta spelsystem!”

Speltips:

USA Top 1 bästa basketspelarna i världen! Med tanke på så många amerikaner i WNBA som dominerar år in och år ut så känns det som att detta bör vara en fullt rimlig Lina för USAs 3×3 damer att klara av!

För och Nackdelar:

✅ USA dominerade 2021.
✅ Bättre spelare All-Around

❌ Korta matcher.

Spel: Att vinna: USA -7.5p inkl förlängning 
Odds: 1.85x
Units: 5
Spelstopp: Tisdag 12:20
Liga: 3×3 
Bolag: Unibet

Här finner du alla våra bonusar!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till