Vänskapsmatch mellan Spanien – Slovakien damlandslag

Spanien – Slovenien:

Spanien som ligger rankade #2 i världen möter ikväll Slovenien som ligger på plats #23 i världsrankningen enligt FIBA Basketball.
Detta bör vara en enkel vinst för Spaniens damlag även om det bara är en vänskapsmatch inför kvalet.
Slovenien har dock imponerat och klättrar upp i rankningen de senaste vilket såklart är lite oroväckande men kikar man på vilka de har mött så är det ju ABSOLUT INTE i samma kaliber som Spanien och det tror jag kommer synas ikväll.
Spanien spelar väldigt teknisk basket där snabbhet och skills brukar vara en vanlig kombination för spanjorskorna.
Detta tror jag kommer bli ett problem för Slovenien då försvaret för Slovenien i tidigare möten mot topplag har brustit och resulterat i en poängfest för motståndarlaget!

Som ni ser har Spanien i deras två tidigare vänskapsmatcher haft stabila vinster där man har gjort mycket poäng offensivt när det har behövts.
Då vill jag även påpeka att både Belgien och Italien är bra mycket högre rankade än kvällens möte (Slovenien).

Speltips:

Spanien rankade 2 i världen möter Slovenien rankade 23. Detta bör vara en enkel vinst för Spanien där jag tror på en +10 poäng vinst för Spanien annars anses det vara en förlust då Spanien ska vara så pass mycket bättre än Slovenien. Snabbhet och tekniska färdigheter kommer bli för mycket för Slovenien att hantera och därför tror jag på en poängfest för Spanjorskorna. Jag kommer investera 6U på Spanien -8.5p till 1.85x

För och Nackdelar:

✅ Spanien vunnit mot mycket bättre lag tidigare och slagit linan.
✅ Spaniens snabbhet kommer bli tuff för Slovenien att styra.
✅ Spanien gör sig redo inför kvalet.

❌ Vänskapsmatch.

Spel: Spanien -8.5p inkl förlängning 
Odds: 1.85x
Units: 6
Spelstopp: Lördag 19:00
Liga: FIBA Vänskapsmatch
Bolag: Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till