Äntligen helg basketvänner och Allstarbreak i nba. På lördagen spelas dock semifinalen i Copa del Rey mellan Valencia och Real Madrid. Här ryker mina slantar in. Kolla in reken nedan.

Valencia

Överraskningen Valencia slog ut Barcelona ur cupen i kvartsfinalerna och skall alltså här i semi möta Real Madrid. Den här uppgiften kommer inte bli lätt framförallt eftersom Real vunnit de 8 senaste mötena lagen emellan. Valencia är ett mittenlag i spanska ACB och det är just kontinuitet som är lagets stora Akilleshäl. Grymma insatser blandas med fullständiga ras. Dock har man på senare tid börja bli stabilare och kommer med 3 vinster i ryggen till denna semifinal.

Real Madrid

Precis som i fotbollen så är Real Madrid och Barcelona 2 lag som man alltid hittar i toppen av tabellen. Säsongen blandas upp av extremt mycket europaspel också. Nu är värsta rivalen Barcelona utslagna ur denna cup och vägen till pokalen ligger öppen för Real Madrid. Ett läge jag absolut tror man tar tillvara på. 8 senaste mötena med Valencia har slutat med vinst även om det krävdes övertid senast så har man ett rejält mentalt övertag här. Man ser av allt att döma ut att kunna komma med sin bästa trupp till denna semifinal och Valencia lär verkligen få bekänna färg för att kunna hålla matchen jämn.

Speltips

Real tackar inte nej till en titel och med 6 vinster på lagets 7 senaste matcher så är man i väldigt bra slag för dagen. Real Madrid -5 poäng till 1,76 får 6 units. Man är ett bättre lag än Valencia och bör kunna dra ifrån i ett tidigt stadie i matchen.

För och Nackdelar:  
✅ Real Madrid är Spaniens bästa lag
✅ Real har vunnit 8 senaste mötena lagen emellan
✅ Real har perfekt läge att vinna cupen

❌ Valencia slog ut Barcelona i förra omgången

Speltips: Real Madrid -5 poäng
Odds: 1,76
Spelbolag: 888sport
Spelstopp: 18:30
Liga: Copa del Rey
Insats: 6/10 units

Sätt in 100kr och få 500% bonus på 888sport här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till